chcel by som hracsku mys, najlepsie bezdratovu, ale narazil osm na problem....co znamena u mysi DPI, bezdratove mysi do 20e ich maju 800/1600DPI a dratove v tej cene az 3200 dpi, preto by som chcel vediet ci to nejako ovlyvni hranie......a teda ci by som mal kupit bezdratovu alebo dratovu
Drôtové majú na svoju cenu lepší výkon ako bezdrôtové.
DPI je rýchlosť snímača alebo ako by som to povedal. Počet snímkov za sekundu.
Takže čím viac DPI tým je myš citlivejšia.
Ak sa mýlim tak ma opravte
Nie je to celkom tak. DPI (dots per inch) vyjadruje skôr niečo ako rozlíšenie senzoru. V skratke sa dá povedať, že čím vic DPI, tým presnejší senzor. Čo sa týka tej bezdártovosti, tak tam sa treba rozhodnúť, či ti ten kábel naozaj vadí, alebo len chceš bezdrôtovú len tak. Ja mam na gaming lepšie skúsenosti s drôtovími, pokial to nebola práve Mamba, tak všetky drôtové mali nejaký problém. Hlavne si nezadal rozpočet.
ja mam svoju 5eurovu, tak len chcem vediet ci to budem pocitovat,teda nejake zmeny,ale nemyslim si ze to bude horsie,a ano kable mi dost vadia to je aj dovod
Sú aj bezdrôtové gaming myši. Ale na jedno nabitie vydržia oveľa, oveľa menej ako klasické (týždeň vs. rok).
Keď to chceš do 20€, na bezdrôtovú zabudni, to je málo aj na káblovú gamersku myš, aj na bezdrôtovú kancelársku myš. Za to možno tak niečo drôtové od A4tech.