[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 15.12.2009 19:25 | $end - chyba

cawte ..chcel by som sa vas spytat ze co tu mam zle
Kód:
<?php
ob_start();
session_start();
require_once "system.php";

if (isset($_SESSION['nick'])) {
   otvortabulku($_SESSION['nick']);
   echo "<a href='index.php?menu=editprofil&uzivatel=".$_SESSION['userid']."' class='stylefour'>Upraviť profil</a>\n";
   zatvortabulku();
} else {
   otvortabulku();   
if(isset($_POST['nick'])){
  $name = $_POST['nick'];
  $pass = $_POST['heslo'];
    $row = mysql_query("SELECT * FROM `uzivatel` WHERE `nick` = '$name' and `heslo` = '$pass'") or die (mysql_error());
          $userdata = mysql_fetch_array($row);
        if($userdata['nick']){
         
          $_SESSION['prihlaseny'] = 1;
          $_SESSION['nick'] = $userdata['nick'];
          $_SESSION['userid'] = $userdata['id'];
          $_SESSION['useremail'] = $userdata['email'];
          echo "Prihlaseny ".$userdata['nick'];
           header('Location: index.php');
            exit;
        }else{
         
          exit;
          echo "Zadal si nespravne udaje";
        }
    mysql_free_result($query);
}else{
 
echo '
<table align="center" width="300"><tr>
<form action="index.php" method="post"> 
    [Nick] <input type="password" name="heslo" class="textbox" maxlength="32"/>
    [Heslo]<input type="submit" name="send" class="button" value="Prihlasit"/>
</form>
</table>';

zatvortabulku();
}
   
   echo "<table cellspacing='0' cellpadding='0' width='900' class='outer-border center'>\n<tr>\n";
   echo "<td>\n";
   echo "<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='900'>\n<tr>\n";
   
   echo "<tr><td height='150' background='images/header.gif' align='right' valign='middle'>
   <table width='900' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>
  <tr>
    <td></td>
    <td width='220' align='center'>";
   echo "</tr>\n</table>\n";
   echo "</td>\n</tr>\n</table>\n";
   echo "<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='900'>\n<tr>\n";
   echo "<div id='menucase'><div id='stylefour'>
    <ul>
    <a href='index.php?menu=novinky' id='stylefour'>Novinky</a>
    <a href='index.php?menu=clanky' id='stylefour'>Clanky</a>
    </ul>
  </div><div id='stylefour2'><ul></ul></div>";

   
   echo "<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='900' class='tbl'>\n<tr>\n";
   echo "<td class='main-bg' valign='top'>fff</td>";
        echo "<td class='side-border-left' valign='top'>fff</td>";
        echo "<td class='side-border-right' valign='top'>f</td>";
   echo "</tr>\n</table>\n";

?>   


vypisuje my chybu a ja neviem co s tym uz hodinu skusam vsetko mozne ale nic

Parse error: syntax error, unexpected $end in /srv2/www/cholerik.cz/wronker/index.php on line 72 toto je ta chyba


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.12.2009 19:30 | $end - chyba

len tak skusim hadat, nechyba ti za otvortabulku() koniec zatvorky?
Kód:
if (isset($_SESSION['nick'])) {
   otvortabulku($_SESSION['nick']);
   echo "<a href='index.php?menu=editprofil&uzivatel=".$_SESSION['userid']."' class='stylefour'>Upraviť profil</a>\n";
   zatvortabulku();
} else {
   otvortabulku();
}


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 15.12.2009 19:31 | $end - chyba

ale ved tam mam koniec zatvorky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.12.2009 19:32 | $end - chyba

tu zatvorku, ktoru som dopisal, si aspon pozri ten kod


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 15.12.2009 19:35 | $end - chyba

pozeram ale nikde chybu nevidim


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.12.2009 19:36 | $end - chyba

Kód:
} else {
   otvortabulku();
}

ten posledny riadok.... tj tento znak: }


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 15.12.2009 19:37 | $end - chyba

a co s nim ???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.12.2009 19:38 | $end - chyba

ze ti tam chyba!!! co nevidis? ved ho nemas v tvojom kode!


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.09
Prihlásený: 20.02.10
Príspevky: 23
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 15.12.2009 19:41 | $end - chyba

ahaaaa .. uz som slepy s tych pismen ....diki


 [ Príspevkov: 9 ] 


$end - chyba



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP chyba unexpected $end

v PHP, ASP

4

289

10.03.2010 21:47

Shadows_1995

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

1Hi-End/2Mid-End GPU?

v Grafické karty

8

163

05.04.2013 21:32

J_an_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznáma chyba.

v Sieťové a internetové programy

0

2394

26.02.2011 11:36

000kiko000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Low-END

v PC zostavy

17

185

24.01.2013 20:43

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Herný high-end

v PC zostavy

9

223

30.06.2015 13:16

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zostava LoW END

v PC zostavy

6

251

18.11.2011 8:30

Cirky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

najlacnejsi low end

v PC zostavy

5

258

06.12.2008 14:41

prkyyynko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

High-End Notebook

v Notebooky a netbooky

4

246

15.07.2010 15:09

Yaevin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Low-end grafika

v Grafické karty

11

295

04.04.2012 16:32

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

low end hd6000

v Novinky

7

341

06.02.2011 23:36

Millfox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Low end PC

v PC zostavy

18

538

17.04.2012 17:59

LeaR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Low-end zozstava

v PC zostavy

11

318

18.08.2012 16:48

EXIREXT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

low-end zostava

v PC zostavy

2

205

11.08.2010 14:10

power

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

High end pc

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

39

433

26.12.2012 17:54

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Low-end PC

v PC zostavy

12

385

24.02.2007 19:16

T.C.B.E.E

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Low end- zdroj

v PC zostavy

7

185

12.01.2011 18:12

Millfox



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF