nemyslim si ci je to zrovna dobry napad tak ako to ty chces. musel by si mat osve stranku, kde by si mal tie produkty a potom rucne ich nalinkovat do toho obchodu.
hotovy obchod je v pohode skus sa pozret na www.spionshop.sk - je v oscommerce. creloaded a xtcommerce je podobne. neberte to ako reklamu!
roman3x píše:
Myslis asi nieco, ako toto:http://www.dartex.sk/ - kde v menu v sekcii katalog su odkazy na kategorie v shope. ? tak ako drakeman pisal, nieco mam aj na svojej stranke k tomu
pise sa to oscommerce a da sa to stiahnut na www.oscommerce.com potom su rozne odrody tychto shopov, ci uz platene alebo free ale tato je uplne postacujuca, da sa dokonca spravit aj optimalizacia SEO a dokaze to aj laik
ak budes mat zaujem o slovencinu na osc tak nieje problem, mam 2 verzie a chcem spravit komplet celu slovencinu nato kedze rozmyslam o nahodeni tohto obchodu
Napísal autor témywolf14: 31.05.2006 17:15 | e-shop
No ten preklad by sa zisiel.Ak ho mas tak mi ho pls posli na mail jaro14@zoznam.sk alebo cez icq na 261194404 alebo tu daj pls nejaky link.Dakujeeeeeeeem
Ja som myslel nieco aj s administrátorským rozhraním pre jednoduhšie pridávanie nových poloziek ako v oscommerce a aby to malo vyhladavanie podla kriterii, ktore su zadane v kazdej polozke. Len som myslel ze ak existuje e-shop zadarmo tak by existovala aj jednoduchsia verzia ktoru potrebujem.