Niektorí ste určite počuli o tejto stránke a možnosti tzv. dobrovoľnej práce. Celkom som nad tým rozmýšľal a zapáčilo sa mi to.. ide o to, že človek na základe dohodnutých podmienok príde k niekomu na farmu, na stavbu, do domu, proste kdesi

a pracuje tam zopár hodín denne, za čo má poskytnuté ubytovanie a stravu... chcel som sa opýtať, či niekto z vás nemá s týmto osobnú skúsenosť, vyzerá to byť veľmi dobrá možnosť ako cestovať a spoznávať krajiny ešte pred tým, než sa človek niekde usadí ... kamoš takto bol teraz vo Švédsku, veľmi si pochvaľoval, veľa sa naučil a hlavne si precvičil angličtinu ale niesom s ním teraz v kontakte lebo zas je mimo SR ... Tiež by ma zaujímalo ako to je v tomto prípade s poistkou, prípadne ak by sa mi niečo stalo pri práci na stavbe, na záhrade, spadne na mňa deska amo ma čosi štipne

.. keďže za to nemám peniaze, netreba mi ani pracovné povolenie, keďže ide o pobyt do 90 dní... či stačí turistické pripoistenie v nejakej komerčnej poisťovni alebo ako.. taktiež budem vedený na úrade práce tak si to musím načasovať pomedzi termíny

Čo si o tom myslíte?