Dúfal som ze to sem nebudem musieť dávať , a ze to vyriešim aj sám alebo s pomocou kamaráta ale zdá sa že sme na tom moc prikrátky tak to dávam sem snáď mi s týmto záhadným problémom niaka dobrá duša čo sa vyzná pomôže.
Takže ani presne neviem ci ide o hardwarovy alebo softwarovy problém, ci je na vyne grafika, procesor alebo doska, alebo je problém niekde vo windowse, proste hrám si hru napr. (bf:bc2 a približne po 5-10 minútach sa sekne obraz zvuk asi tak na 2sekundy, vrati ma do win s errorom o hre, to seknutie obrazu vyzerá ako problém grafiky lebo sú tam niake krátkodobe artefakty) ....niekedy to sekne už po 1 minúte hrania ! samozrejme keď hrám hru ktorá vie vyťažiť cpu aj gpu, keď hrám slabšie náročne hry napr. ako cs,lol,tf2 atď tak sa nič nestane ani po niekoľkých hodinách hrania, ešte zaujímavejšie je že pri OCCT testoch ani gpu ani cpu nevykázala žiadnu chybu a pri 3d mark vantage benchmarku takisto nic, žiadne seknutie test bol v pohode.Robilo mi toto iste aj ked som mal 5750 a x3 445, ked som ho dal unlock na x4 b45 tak to spravilo zas, od vtedy ale mam nove gpu,cpu, aj psu takže jedine co mi zostalo je doska,hdd,ram... Neviem ako vám ale mne sa najpravdepodobnejšie zdá to ze je niečo s doskou alebo mam niaku blbú softwarovu chybu vo win, možno by len pomohol reinstall win, fakt už neviem co s tým je , pre mňa je to záhada.....
pc je vypísané dole, gpu už je trocha menej nataktovana, momentálne len na 945/1110 bez zvýšenia voltáže, procesor ma voltáž tušim na 1.193 bez oc, nič ine nieje v biose menené až na par somarín ohľadom fanu (min rpm a max allowed temperature alebo niečo také tuším)
Za každú odpoveď vopred ďakujem