[ 666 tém ] 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1794

22.05.2008 19:52

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Vypis iba jednej hodnoty

Zdravim, mam tabulku v nej hracov, par riadkov a este body kazdeho hraca... a potrebujem na indexe vypisat iba hraca ktory ma...

5

589

12.06.2008 23:46

sedlák

Žiadne neprečítané príspevky

mysql filter

Zdravim, Mam jeden sql problem a nejako neviem najst funkciu ktora by mi pomohla Vysledok jedneho mysql query je asi takyto...

2

583

30.05.2008 15:37

javo

Žiadne neprečítané príspevky

access (pole se seznamem)

ahojky potrebujem nakopnut spravym smerom mam 1tabulku (id, priezvisko, plat) a potrebujem urobit nieco ako je na tomto screne:...

3

643

23.05.2008 16:21

poma

Žiadne neprečítané príspevky

Kde je chyba ? mysql

nazdar neviete preco mi nejde tento zapis do DB ? vypisuje mi to ze sa nepodarilo pripojit k databazi pritom ju mam vytvorenu a...

4

522

21.05.2008 19:46

tommy70777

Žiadne neprečítané príspevky

PostgreSQL

Chcel by som sa naucit PostgreSQL ale nenasiel som ziadnu prirucku k tomu :( Prosim nepomohli by ste mi ?

2

732

15.05.2008 13:16

suchy

Žiadne neprečítané príspevky

Vkladanie udajov do viacerych tabuliek naraz

Nazdarek. Chcel by som sa opytat na jednu vec a to ako je to s vkladanim udajov do viacerych tabuliek naraz. Pri hladani som...

4

620

14.05.2008 18:10

asken

Žiadne neprečítané príspevky

Kde je chyba?

Prečo mi toto neupdatuje na webe?? mysql_query("UPDATE $table SET nazov = '$nazov', popis = '$popis', podpora =...

11

551

11.05.2008 20:19

waresko18

Žiadne neprečítané príspevky

Import databázy

Mám databázu ktorá ma 53mb a hosting povoluje iba 1024kb na import je aj iné riešenie ako rozdeliť databázu na niečo cez 53...

2

593

10.05.2008 14:08

johny694

Žiadne neprečítané príspevky

dalsi problem s diakritikou...

Mam par databaz na websupporte a toto je jedina pri ktorej mam tieto problemy. Je tam nainstalovane Mediawiki, ktore ma default...

19

2381

09.05.2008 19:34

capricorn7

Žiadne neprečítané príspevky

SQL - priradovaci problem

Zdravim! Svoj problem mozem zjednodusit do nasledovneho prikladu: Mam mnozinu otazok a mnozinu odpovedi. Ziskal som (join)...

1

556

07.05.2008 19:37

sento

Žiadne neprečítané príspevky

rational software architect + SQL databaza

Nemate niekto navod alebo neviete niekto ako sa da vytvorit v rationali aplikacia ktora si stiahne z SQL servera databazu a v...

0

602

04.05.2008 14:42

Domki

Žiadne neprečítané príspevky

SQL databaza

uloha > vytvorit databazu pijem / vydaj materialu ( nazov, pocet kusov ) v zavislosti na dodavatelovi - firma ( nazov,...

8

833

03.05.2008 14:08

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Prepojenie

Chcem sa spytat. Da sa prepojit databaza vytvotena v phpMyAdmin, alebo hociako s Adobe Flashom? Aby som si do flashu dokladal...

4

725

21.04.2008 7:20

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

chybné zoradenie záznamov v databáze

Viete mi niekto poradiť s týmto? Mám v tabulke v jednom stlpci určité slová, ktoré chcem aby boli správne abecedne zoradené....

24

1854

18.04.2008 22:05

peter555

Žiadne neprečítané príspevky

Flash a Databazy

Hi, chcel by som sa spytat ci sa da importovat (ak hej tak ako) do FLASHu databaza z Delphi, popripade PHP. resp da sa robit DB...

17

1255

04.04.2008 19:48

Triminka

Žiadne neprečítané príspevky

Meno a heslo

Ahoj. Ako si zmenim meno uzivatela a heslo pri mojej databaze, alebo celkovo v MySql? Mam tam teraz len root a bez hesla....

10

660

04.04.2008 8:14

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

Kategórie

Mám novinky/články a tie sú rozdelené do kategórii. Povedzme, že jeden článok patrí aj do 3 kategórii. Všetko je cez databázu....

2

574

30.03.2008 17:18

pepek92

Žiadne neprečítané príspevky

MySql

Ahojte. Mam problem. Nainstaloval som si MySql a vypisuje mi tam, ze by som si mal zmenit heslo. Pise mi tu, ze by som si mal...

15

1818

26.03.2008 12:48

marekkk

Žiadne neprečítané príspevky

XAMPP slovenská lokalizácia

Mohol by som sa spýtať, či existuje slovenská lokalizácia tohoto web/sql systému? Súrne by som ju totiž potreboval....googlil...

4

575

18.03.2008 20:16

raven

Žiadne neprečítané príspevky

Vytvorenie databázy

kto tu vie ako sa robí databaza na MysQL ??? prosim poradte my !

2

659

18.03.2008 19:14

walther

Žiadne neprečítané príspevky

Zalomenie riadku

Pri vypise obsahu z db sa mi na stranke nazalamuju riadky. Pritom pozeram cez phpmyadmin a tam su normalne zalomene. Musi sa to...

3

564

09.03.2008 20:20

djsulo

Žiadne neprečítané príspevky

Par otazok

Po dlhej dobe som pochopil ako nastavit MySQL na IC.cz, a tak mam par otazok... 1. ako nastavit, ze pri ukladani nejakych...

27

1487

08.03.2008 17:15

mage

Žiadne neprečítané príspevky

namiesto znaku "?"

mam taky problem. v db mam slovo "Ťahaj", v dalsom mam slovo "Galéria". Ked vyberam z db do mojej stranky...

8

803

02.03.2008 21:39

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

Datum a cas problme

Ahoj. do sql tabulky som pridal: `datum` datetime NOT NULL auto_increment, ale pri vypise mam stale 0000-00-00 00:00:00 Preco...

20

1489

01.03.2008 12:54

kajbo

Žiadne neprečítané príspevky

MySQL kodovanie

Mam taky mensi problem.. :shock: Databaza ked mi robi vypis na web-stranku tak mi ceske znaky ako ř a podobne mi tam da otaznik...

3

735

28.02.2008 14:26

emer

Žiadne neprečítané príspevky

rozsifrovanie hesla z db

mam take heslo v db, a xcem ho skusit rozsifrovat...myslim ze sa to sifrovalo pomocou php fcie Crypt ci ako, ale da sa aj...

0

759

27.02.2008 21:56

B.A.X.O

Žiadne neprečítané príspevky

Prepojenie tabuliek

Kde najdem nieco o prepojeni 2 tabuliek a ako sa pracujeme s takymito udajmi? este som nerobil s viacerymi tabulkami

3

892

25.02.2008 16:27

stenley

Žiadne neprečítané príspevky

Nejde vlozit Č

Zdravim... databaza, a vsetky kody mam v kodovani UTF 8 ale do databazi mi nejde vlozit Č ! velke Č ! č - male, ide.... co moze...

7

582

24.02.2008 22:01

suchy

Žiadne neprečítané príspevky

dolovanie udajov z DB

prosim vas kde mam chybu pretoze ked to mam s subore napisane tak mi vzdy vypisuje ze sa nemoze napojit na db.... p.s.:...

6

612

21.02.2008 22:13

enorm

Žiadne neprečítané príspevky

html tag do db

v db mam nejaky text a niektore slovo by som rad spravil ako odkaz..da sa to vobec?...nieco ako je v html a href...davam to...

2

593

20.02.2008 17:11

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

Import sql súborov do databázy

mám zložku a v nej povedzme 150 suborov s priponou .sql a potebujem ich nahrat do databazy daju sa sice nahrat po jednom ale ja...

0

668

13.02.2008 16:47

Nexus

Žiadne neprečítané príspevky

Blokovany port 3306

Zdravim. Dnes som si spustil svoj VertrigoServ, aby som pokracoval v rozrobenej praci, no po spusteni mi vyhodi bublinu MySQL...

1

877

06.02.2008 15:10

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc so selectom

Ahojte, potreboval by som pomoct s jednym selectom, mam tabulku s menami a znamkami ziakov meno | znamka | datum...

19

1334

05.02.2008 17:07

asken

Žiadne neprečítané príspevky

Zle kodovanie pri vkladani .csv do databazy

Ahojte, precital som si tu podobne temy ale odpoved na moju otazku som nenasiel. Skusam robit internetovy obchod s tym, ze...

2

717

04.02.2008 19:07

eiger33

Žiadne neprečítané príspevky

Co je s tym ?

Mam na webe vyhladavanie a kod generuje takyto query: SELECT id,file,cat,DATE_FORMAT(added,'%d.%m.%Y o...

2

576

02.02.2008 10:33

tatysp

Žiadne neprečítané príspevky

Zle kodovanie?

Mal som data z navstevnej knihy ulozene v databaze. Vsetko mi islo tak ako malo. No teraz som ju dal na druhy server - druhu...

10

1299

28.01.2008 11:54

Matho

Žiadne neprečítané príspevky

prihlasovacie udaje MySQL

Doteraz som pouzival pripojenie k databaze tym sposobom, ze som includoval php subor, kde bola napr. funkcia spojenie() a boli...

4

614

27.01.2008 0:25

walther

Žiadne neprečítané príspevky

donutit mysql spolupracovat s php

<?php mysql_connect("localhost", "localhost", "stewe");...

3

639

27.01.2008 0:18

walther

Žiadne neprečítané príspevky

vyhladavanie v databaze - excel

mam taky problem viem ze je to zastarale riesenie ale mame databazu v exelz :cry: :( je tam viac listov to by bolo OK ale...

2

588

25.01.2008 14:30

asken

Žiadne neprečítané príspevky

Databaza mysql a jej nastavenie

potrebujem mysql. stiahol som, nainstaloval a nastavil podla potrebneho navodu... ked ale dam Execute, napise mi chybu :...

6

1571

17.01.2008 15:57

Nexus

Žiadne neprečítané príspevky

xampp

Takze nainstaloval som si xampp for windows, mam tam PHPMYADMIN... a chcel by som si skusit spravit forum (phpBB) len v...

2

952

11.01.2008 17:19

M4rek

Žiadne neprečítané príspevky

Urcity vyber z DB

Neviem ako mam urobit toto: Mam databazu clanky, v ktorej mam v kazdom novom riadku nejaky clanok s inym ID. Ako mam potom...

4

597

07.01.2008 12:43

twistik

Žiadne neprečítané príspevky

Zaloha DB

Zda sa mi, ze existuje nejaka funkcia, alebo nejaky SQL query, ktory urobi zalohu celej DB so subory / vystupu. Totiz chcel by...

4

589

30.12.2007 19:28

Blackshadow

Žiadne neprečítané príspevky

naucit pracovat s mysql

hladam niekoho kto by ma naucil pouzivat mysql. slusne zaplatim. uz som sa na to pozrel zaklady alebo princip ako to funguje...

1

689

21.12.2007 13:19

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Nechce vytvorit tabulku.

Mam taky problem. mam vytvorenu databazu a pokusal som sa vytvorit v nej tabulku cez php ale nikdy ju nespravy. na server sa...

9

767

15.12.2007 0:42

jayrro

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena kódovania

Prosím vás mám taký problém: Chcem zmeniť kódovanie DB z utf-8 na win1250, kompletne všetkých tabuliek, ale neviem ako na to :(

1

575

11.12.2007 16:56

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

Dve databázy, jedno kódovanie = zmätok

Robím na jednom webe a som v štádiu, keď to mám ešte u seba na kompe. Ako server používam WampServer, avšak tam mi nejde...

3

529

06.12.2007 18:11

pepek92

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s web stranku (PHP)

Kdo by mi vedel poradit preco vzdy ked otvorim svoju web stranku v prehliadaci, napriklad IE tak dole naspodu sa objavy takyto...

3

545

04.12.2007 10:02

capricorn7

Žiadne neprečítané príspevky

phpMyAdmin pod vlastnym rozhranim

Ahojte. Potreboval by som malu pomoc alebo radu. Mam vytvore vlastne rozhranie pre spravu stranky (admin prostredie) a...

6

511

28.11.2007 10:43

stewee

Žiadne neprečítané príspevky

2 databazy

Mam na platenom hostingu 2 databazy. Neviem, ako dosiahnut napr. vypis udajov z jednej databazy, ked napr. mam v nich rovnake...

3

577

23.11.2007 16:29

neopagan

 [ 666 tém ] 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14


Databázy




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF