Ehm...ak dovolis, tak ti sem pisem par teplych slov...
1) Kombinacia viacerych AV: Zbytocnost, viac som ti napisal uz
tu.
2) Z tvojho prejavu mi vyslo, ze Nortona mas cracknuteho - o dovod viac, aby sa s tebou clovek nepustat do debaty (neviem ako je na tom Panda, ale je to biedny kus softwaru, preto sa nim nezaoberam).
3) Mozes pouzit rozne on-demand scannery (AVPTool, CureIt, Bitdefender free, MWAV alebo uz spominany NSS) ci online scany.
4) Ad adminove slova: Mozes dat link? Cca viem, kam mieril, len si potrebujem uistit, ze je to naozaj vytrhnute z kontextu.
5) To tvoje delenie na "velke" a "male" virusy je smiesne. Ale budiz. Teraz ti ale napisem cosi, co by si si mal poriadne zapamatat: Pokial nebudes crackovat, pohybovat sa v sedej zone internetu (warez+xxx), budes pouzivas zabezpecenie PC ako sa patri (cize 1AV+1AS+1FW), pravidelne aktualizovat (nielen bezpecnostne programy) a pouzivat alternativny browser, tak je tu minimalna sanca na chytenie smejda, ktory by bol schopny zahumusit PC do stadia, ze pomoze len cista instalacia (ako napr. Virut).
Btw, rad by som vedel, kolko zo systemovych prostriedkov ti zeru bezpecnostne softy