CS GO HDD vs SSDDobrý deň,myslíte že môže mať vplyv na rýchlosť spúšťania hry, fps atd SSD kedže je rýchlejšie ako HDD ? Ano. Načítanie Áno ale FPS nie Opravujem, načítanie moc nie no FPS mi to posunulo vyššie Ako vyššie? To by ma zaujímalo koľko fps ti to dalo Jediná možnosť že si to mal predtým na nejakom ozaj starom a hrozne pomalom HDD Mal som to na novom 1 TB HDD. Po tom čo som to dal na SSD mi to pridalo nejakých tých 40-60 FPS k dobru.RAM -ka asi nemá vplyv na fps ka a načítanie čo ? Pri tom ako ti SSD pridalo magických 40-60 FPS ti Ďalšia RAM pridá aj externý monitor a pretaktuje CPU ... SSD má úplne minimálny vplyv na fps (+10max)Akú máš zostavu? A koľko FPS máš monentalne?Po tom ako si to presunul na SSD sa ti možno zmenili nastavenia grafiky na nižšie 16 GB RÁM, gtx 770 2 Gb, i7 4770k. Nemám dôvod si vymyšlat momentálne mám 280 fps stabilných mával som 210. A nadstavenia mám stále na najvyšších a jedina zmena ktoru si spravil bola pridanie SSD?urcite mas nieco inac nastavene v hre ako predtym, alebo si menil aj nejaky dalsi komponent Dokúpil som 8GB ram. Ale to už dávnejšie. RAM pri CSGO nespraví nič... Muselo sa niečo zmeniť iná mapa/aktualizacia SSD ti nemôže pridať FPS A testoval to aj niekto? https://www.youtube.com/watch?v=9dEsTiOeMQ4 personally nehram, ale co som prebehol rozne fora tak vsade sa pise len o zrychleni nacitavania map, pricom fps zostava rovnake Ja som to osobne testoval... SSD má obrovský vplyv na načítanie danej hry/levelu no na FPS má úplne minimálny ako je aj vidieť v danom videu od stiv-a.Osobne mne najviac SSD + 16gb RAM pomohlo pri WW3 kde sa načítavanie skrátilo o viac ako polovicu a pomocou RAM sa moje FPS stabilizovali a zvýšili (hra je momentálne v alphe takže jej optimalizácia neni perfektná) ...
CS GO HDD vs SSD
|