[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 16.10.2007 16:44 | chyba v odosielani

mam chybu v kode ale nvm aku ked odoslem formular tak mi do db nic neodosle,iba vytvori prazdny riadok. v db chyba nieje, lebo som skusal cez sql dopyt, ide ani v skripte ako takom nieje chyba, pretoze som tam zadal "staticku" hodnotu na odoslanie a ona ide, mam taketo kody:
formular:
Kód:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <title></title>
  </head>
  <body>
<form action="reklamy_send.php" method="post">
Vlož html kód reklamy:<br>
<textarea name="html_kod" rows="20" columns="20"></textarea><br>
<input type="submit" value="pridaj">
</form>
  </body>
</html>

odosielajuci skript:
Kód:
<?
include("pripoj.php");
$pridaj=mysql_query("insert into reklamy (html_kod) values ('".$_post["html_kod"]."');");
if($pridaj)
{echo "reklama pridaná";}
else
{echo "reklama nepridaná";}
?>


inak tuto chybu som mal aj vcera v inom skripte a nejako som to opravil len nvm ako :oops:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 16.10.2007 16:54 | chyba v odosielani

mas tam dva stredniky!!!!!!!!!!!!!!!


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 16.10.2007 16:58 | chyba v odosielani

no to mam aj na inych skriptoch kde mi to ide a vobec to nevadi a navyse som pisal ze chyba v skripte urcite neje


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 16.10.2007 17:22 | chyba v odosielani

fakt nikto neve?? :(


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 16.10.2007 17:44 | chyba v odosielani

aky mas vstup :: to je hodnota $_post["html_kod"]. a este post musi byt velkym $_POST["html_kod"]


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 16.10.2007 17:47 | chyba v odosielani

ak to cele mala byt jedna rada tak potom post je jedno ci je velkym alebo malym :) ak to mali byt dve rady tak potom som prvej neporozumel :oops:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 16.10.2007 18:01 | chyba v odosielani

ked si nechapavy k...t post, aspon u mna musi byt s velkym neviem ako u teba mozno ze aj ano.(druha rada)
(prva rada).to co si zadal do textarea je vstup ak tam zadavas html znacky <, >, ", ', ... musis dat predne lomitka addslashes()


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 16.10.2007 19:29 | chyba v odosielani

to s tym postom som pochopil :jaw: ale ked si debil tak ja za to nemozem
a ked je to ciste html tak tam nemusim nic davat

a nenadavaj mi ked sam nechapes co pisem !!! :jaw:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v odosielani

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 16.10.2007 19:42 | chyba v odosielani

a mozete lock uz som to nejako poriesil :D


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 9 ] 


chyba v odosielani



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem pri odosielani posty

v Operačné systémy Microsoft

6

669

18.06.2008 13:21

cool_point

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri odosielani mailu - Mail()

v PHP, ASP

0

117

07.04.2012 13:02

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s kodovanim pri odosielani cez ajax

v JavaScript, VBScript, Ajax

10

489

05.09.2011 20:23

josephe

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém pri odosielaní cez Irda na NOK 6100

v Ostatné

12

929

06.01.2006 23:12

murciano

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznáma chyba.

v Sieťové a internetové programy

0

2394

26.02.2011 11:36

000kiko000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

6

559

13.06.2008 12:19

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba ?

v PHP, ASP

1

433

07.05.2009 22:10

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba?

v Redakčné systémy

3

1003

24.05.2006 22:18

raven

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v PHP, ASP

2

471

25.02.2008 20:05

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v PHP, ASP

17

880

18.09.2008 6:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v PHP, ASP

3

431

02.07.2008 18:25

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CHYBA

v Operačné systémy Microsoft

7

580

16.03.2007 17:49

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Operačné systémy Microsoft

19

1069

12.08.2007 20:06

SpOxPeR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba?

v Správy pre vedenie fóra

2

932

28.05.2008 19:38

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Správy pre vedenie fóra

8

1021

24.07.2008 7:54

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

2

456

21.07.2008 22:34

Kosak



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF