Zdravim
neviem ci sa tu uz nieco take riesilo ak ano tak sa vopred ospravedlnujem tym, ktorym to vadi a taktiez aj ked to pisem do nespravnej sekcie .. Problem je takyto.. mam starsiu dosku ASUS P4P800 SE v pocitaci a vypadava mi grafika po restarte.. prejavuje sa to tak ze po restarte je rozhodena grafika akoby nemala ovladace (pracuje na minimalnom rozliseni a zakladnych farbach) ale windows pise v device managerovi ze je spravna grafika nainstalovana .. ked v device managerovi ju dam odstranit a restartujem pocitac tak vsetko funguje bezchybne pokial zase nerestartujem alebo nevypnem a zase nezapnem pocitac.. samotnu grafiku aj ramky som vylucil lebo to robi aj s inymi kusmi a v druhom pocitaci grafika aj ramky slapu bez problemov preto typujem ze je chyba na doske. neviete poradit co konkretne by toto mohlo sposobovat ?? alebo uz dosluzila doska? .. zostava nie je nic extra a zdroj je viacmenej novy a utiahol aj silnejsiu zozstavu v ktorej bol takze aj zdroj by som vylucil ... potom je uz pripojeny len jeden HDD a DVD mechanika.. nic viac, procak je intel pentium 3.0 GHz .. vdaka za vsetky rady a postrehy ..
|