[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 01.09.2010 11:34 | chr(hexdec ... ako na to?

Takze uz dlhsiu dobu si lamem hlavu na tymto.

V poslatom kode je na konci echo hex2str("47584446"); teda je tu aj funkia kto vrati z 47584446 do 1.20 (Toto je ten vysledok) lenze akou funkciou "zakodujem" 1.20 do 47584446 naspat o.o

Dakujem

Kód:
<?php

$GLOBALS['_1350118078_'] = array("\145\170\160\154\157\144\145", "\167\157\162\144\167\162\141\160", "\143\157\165\156\164", "\143\150\162", "\150\145\170\144\145\143");

  function _930925099($i)
  {
      $a = array("\116\104\143\61\117\104\121\60\116\104\131\75");
      return base64_decode($a[$i]);
  }
 
   function _856442146($i)
  {
      $a = array("", "", "\166\142\165\154\154\145\164\151\156", "\12", "\12");
      return $a[$i];
  }
 
 
    function hex2str($string)
  {
      if ($string == "")
          return $string;
      $hex = "";
      $X4 = "vbulletin";
      $X2 = explode(_856442146(3), wordwrap($string, 2, _856442146(4), 1));
      $X2_ = count($X2);
      for ($i = 0; $i < $X2_; $i++) {
          $hex .= chr(hexdec($X2[$i])) ^ $X4;
      }
      return $hex;
  }
     //to 47584446 je po hex2str output: 1.20
    echo  hex2str("47584446");
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chr(hexdec ... ako na to?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 01.09.2010 12:20 | chr(hexdec ... ako na to?

nemaš to zle?
http://ditio.net/2008/11/04/php-string- ... functions/


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 01.09.2010 12:33 | chr(hexdec ... ako na to?

nie, je to dobre ja len potrebujem k tomu hex2str spraviť str2hex aby to fungovalo ...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 01.09.2010 19:57 | chr(hexdec ... ako na to?

Určite to máš dobre (lebo podľa mňa tam máš chybu). Ak je to naozaj dobre, tak potom skús
Kód:
<?
function str2hex($s)
{
   $r = '';
   $key = "v";
   for ($i = 0; $i < strlen($s); $i++) {
      $r .= dechex(ord($s[$i] ^ $key[$i % strlen($key)]));
   }
   return $r;
}

echo str2hex('1.20'), "\n";
(každopádne podľa mňa to má fungovať mierne inak)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 02.09.2010 9:53 | chr(hexdec ... ako na to?

jezisi chrono dikes :) funguje to :)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 02.09.2010 10:11 | chr(hexdec ... ako na to?

Teraz som si všimol, že sa mi tam stratil otáznik a tá prvá veta mala pôvodne byť otázka. :) Podľa mňa sa pri tom XOR majú postupne použiť všetky znaky (teda ak je vstupný reťazec dosť dlhý) toho vbulettin a nie len prvé v.


 [ Príspevkov: 6 ] 


chr(hexdec ... ako na to?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

uz som to raz zazil? ako to je mozne?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Paranormálne javy a teórie

53

3931

26.10.2008 18:48

SilverSurfer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa to vola a kde to najdem ?

v Redakčné systémy

5

546

26.05.2009 8:06

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

samsung s8300, pc studio, ako to cez to pouzit jak modem?

v Siete

1

638

12.11.2009 19:02

uniqat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DLL vyssvetlite mi co to je a ako sa to pouziva???

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

12

2150

19.04.2009 18:49

reDo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

USB to Bluetuoth (ako to rozbehnut bez cd,co ktomu bolo?)

v Mobilné zariadenia

14

775

16.03.2007 14:18

paulix

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Samsung S8300 ultra touch ako navigacia. ako na to?

v Mobilné zariadenia

6

809

26.11.2009 22:25

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako to napisat ?

v Krčma

12

1257

19.08.2009 22:52

pato555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako to naformátovať???

v Operačné systémy Microsoft

5

236

25.10.2010 0:30

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako to blokovat?

v Ostatné

7

747

12.07.2008 22:26

Triminka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako to je?

v Smartfóny a tablety

7

933

14.05.2008 15:09

Lub0$

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako to spravit ?

v Siete

1

322

18.08.2008 22:32

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako to funguje?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 39, 40, 41 ]

v Vesmír, veda a technika

1200

37212

12.01.2017 21:16

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako na to..

v Siete

16

1226

05.04.2007 20:04

lietadlo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako to zapojit?

v Pamäte

6

444

04.01.2008 16:19

Bubo222

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako to ? hmm

v Správy pre vedenie fóra

4

811

10.01.2008 16:37

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako to vlozit

v Ostatné

3

475

16.10.2007 14:14

shiro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF