[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.11.09
Prihlásený: 30.01.10
Príspevky: 9
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 12.11.2009 23:53 | cesta k suborom

cawte potreboval by som pomoct robim geleriu v php a vsetky skripty od galerie mam v jednom priecinu napr gallery/ a mam subor, ktory nie je v pom priecinku napr gallery.php a do tocht suboru chcem nacitat tu galeriu aby mi to islo cez tento suboa ako to urobim malo by to fungovat ako iframe v Html aby mi to zobrazovalo vsetko? vie mi niekto poradit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
cesta k suborom

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 13.11.2009 0:09 | cesta k suborom

V prvom rade ked pises, tak pis aj ciarky :) V druhom rade vobec nemame informace ako to mas spravene resp. ake skripty mas v tom gallery/ . Takto clovek moze iba strielat. Mal by si to podat tak, aby ten kto ti potencionalne moze poradit mal dost informacii aby ti racionalne poradil :)

Ak chces pouzit iframe pozri si nieco o nom


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.11.09
Prihlásený: 30.01.10
Príspevky: 9
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 13.11.2009 7:40 | cesta k suborom

No ok, tak este raz ospravedlnijem sa za moj prvy prispevok. Polepsiem sa v gramatike a rozoberiem moj problem lepsie. Takze chcem pouzit nieco ako "iframe v php code" takze mam preicinok gallery/, ktory obsahuje skrypty celej galerie administraciu, pridavanie, odobreadnie obrazkov ak poznate phpalbum.net tok v podstate celu hotovu galeriu ked si otvorim stranku "www.nieco.sk/gallery/index.php" tak mi to ide v pohode a adresu mam "www.nieco.sk/gallery/main.php?cmd=album&var1=cicavce/" no a moj problem je, ze mam nejaky hlavny index subor kde ma nakodovany design stranky s odkazmi a jednemu odkazu potrebujem priradit tu celu galeririu, cize ked kliknem na odkaz tak aby mi nacitalo tu galeriu. skusal som to robit cez include ale to mi includovalo iba ten jeden subor a ostatne cesty mi nesli. keby som pouzil iframe tak mi to ide ale chcel by som to robit bez neho. vie mi prosim vas niekto poradit ako na to aby ked sa budem preklikavat medzi odkazi v galerii som mal tvar adresy stranky napr"www.hocico.sk/index.php?page=main&cmd=album&var1=cicavce/" dakujem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
cesta k suborom

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 13.11.2009 8:41 | cesta k suborom

Sprav to tak, že keď klikneš na odkaz, phpčkom vypíšeš HTML kód iframe s parametrom www.nieco.sk/gallery/main.php?cmd=album&var1=cicavce. Teda niečo ako
Kód:
if ($_GET['page'] == 'main') {
    echo "<iframe src=''/gallery/main.php?cmd=".$_GET['cmd']."&var1=".$_GET['var1'].">";
}
Nezabudni ošetriť vstupy (pole $_GET), napr. takto http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto- ... tml#421499


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
 [ Príspevkov: 4 ] 


cesta k suborom



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cesta k suborom

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

395

31.08.2009 21:23

SilverSurfer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Absolutna cesta

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

613

22.03.2008 17:19

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tvorba webov - cesta

v Ostatné

15

799

28.03.2011 19:20

bodmrazu

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cesta do Austrálie

v Dovolenka, cestovanie a turistika

6

281

19.05.2013 20:32

fAk3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cesta k obrazkom

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

329

01.03.2008 18:24

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cesta do švajčiarska

v Dovolenka, cestovanie a turistika

19

4500

09.03.2015 8:51

Pistuk_14

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cesta pre upload ...

v PHP, ASP

10

496

01.09.2009 12:45

senty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cesta do Chorvátska

v Dovolenka, cestovanie a turistika

15

741

25.07.2012 16:23

hornak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cesta v sef adrese

v Internetový marketing, SEO, reklama

7

732

13.08.2009 11:57

esso82

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Práca so súborom

v PHP, ASP

10

182

20.02.2015 11:33

weroro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textovy editor a cesta (path)

v Redakčné systémy

2

237

24.09.2012 18:47

Strýco Mat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Migrácia Wordpress - cesta k obrazkom

v Redakčné systémy

1

118

13.09.2014 19:57

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Input file a jeho cesta

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

152

02.04.2014 9:09

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Alternatívna cesta, aneb čínska šmakocina

v Notebooky a netbooky

1

195

11.03.2016 14:54

nescafe

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Boiling Point : Cesta do pekel

v Počítačové hry

3

1335

23.10.2007 20:09

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s BIN súborom

v Ostatné programy

3

880

20.08.2006 19:21

wolf14



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF