Cesta do AustrálieČaute, len tak som premýšľal, že toto mesto mi už nestačí a ak mi nevyjde nábor do British Army, tak by som rád skúsil niečo iné. Už dávnejšie mi napadla Austrália a preto by ma zaujímalo, či je tu niekto kto tam bol, či už ako študent, alebo turista. Ak hej, vedeli by ste odporučiť nejakú dobrú agentúru? Koľko musím mať libier, resp. dolárov, aby mi tam dovolili ísť? Treba tam študovať normálnu college, či stačí aj jazykovka, ak žiadam o študentské víza? Za všetky postrehy, nápady, argumenty vopred ďakujem Patrik. ake mas obcianstvo anglicke , alebo slovenske? zatial ešte slovenské, ale mám v pláne požiadať o anglické tak to ries ked budes mat anglicke, je to neporovnatelne jednoduchsie a hlavne lacnejsie Ako cudzinec tam budeš podliehat cudzineckéj policii, ak chceš tam bývat mosíš mat fin. prostriedky na 1 rok. min žitvotného na 1M x 12 M, ubytovanie. Navyse nemozes sluzit v armade cudzej krajiny, ani ak je v NATO...bez suhlasu prezidenta by ti hrozilo 8 rokov...aspon tak to bolo v minulosti. Jedine zeby si mal to obcianstvo.. Ved ano, budem ziadat o UK obcianstvo, inak by ani nebolo mozne do nej vstupit ...
Cesta do Austrálie |