Call of duty:warzoneAhoj, mám problém so spustením hry....všetko funguje ale nechce ma to pripojit do hry.....začne sa to načitavať a potom napíše time out a nepripojí ma to do hry.....neviete niekto prečo??? Skús zmeniť v launcher server na americký. strasne laguju tie servery ... necudoval by som sa keby je chyba na ich strane No odkedy som zistil že nechali konzolakom aimassist cheat a crossplatform Sa nedá vypnúť tak uz aj tak nehrám.Nech sa nikto nehnevá ale ja nemienim hrsť proti cheaterom a tak ide aj o tu zabavu ze hej este som nestretol niekoho komu by ocividne nejako extra pomahal nejaky aimassist ... sice ked som videl toto https://youtu.be/nd1qlMUvLi4?t=314 tak mi stiahlo trochu gulky... ahojtehravam trochu warzone na PC:Ryzen 5 260016GB DDR4Radeon RX 580 8GBsystemovy SSD, hra je na 1TB polrocnom diskucca pred dvoma dnami sa mi zacali zhorsovat textury nablizko (ako by nepreplo na najkrajsie textury ked som blizko objektu, textury ostavali trochu rozmazane)postupne sa to zhorsovalo, teraz mi uz chybaju textury kolajnic, schody su priehladne, a mnoho inyh chyb. Doterza , ked sa mieco podobne stalo , stacilo vypnut hru alebo reset PCteraz to nepomaha a myslim ze je to este horsie - okruhle veci su upkne hranatevie mi niekto poradit nieco okrem celkovej reinstalacie hry? ...
Call of duty:warzone
|