[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.01.12
Prihlásený: 15.07.17
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
NapísalOffline : 26.01.2012 9:40 | builder 6

caute ucim sa podla tohto http://edi.fmph.uniba.sk/~salanci/C/01/index.html a ked chcem dat do tela funkcie Button1Click prikaz na výpis textu: Image1->Canvas->TextOut(100, 50, "Ahoj"); a dam potom run tak mi vypise tuto chybu:[C++ Error] Unit1.cpp(20): E2451 Undefined symbol 'Image1'

// pridané po 3 minútach od posledného príspevku

vyriesene.dal som prec Image1 a ide to.moze to byt tym ze ta ucebnica je pre builder 5 a ja to skusam na builder 6?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
builder 6

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 20.05.20
Príspevky: 1290
Témy: 9 | 9
Bydlisko: HE
NapísalOffline : 26.01.2012 10:03 | builder 6

Nie, moze to byt tym, ze si v kroku:
Citácia:
Do formulára sme umiestnili komponenty Button a Image.

vynechal druhu cast a teda nevlozil si na formular komponent Image.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
builder 6

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 26.01.2012 10:05 | builder 6

Alebo aj dal, ale dal mu iné meno :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
builder 6

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 20.05.20
Príspevky: 1290
Témy: 9 | 9
Bydlisko: HE
NapísalOffline : 26.01.2012 10:06 | builder 6

To by si snad vsimol, predpokladam. A default nazov je Image1.

@henrik35: Sprav to este raz, s tym Image-om, ako je v navode. Proteze skus si teraz minimalizovat aplikaciu a znova otvorit. Vidis co ostalo z tvojho textu? Ak kreslis na Image, nestane sa to.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
builder 6

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 26.01.2012 10:09 | builder 6

Snáď.. Problém je v tom, že začiatočníci si až taký pozor nedávajú.. Default môže byť Image1, ale nikdy nevieš. V každom prípade to nemá s verziou IDE nič spoločné. Chyba hovorí, ako povedal aj Fico, že nemáš komponent s názvom Image1.


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.01.12
Prihlásený: 15.07.17
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 26.01.2012 10:34 | builder 6

je to tak ako vravis...dik

// pridané po 24 minútach od posledného príspevku

hej ved uz som na to prisiel vynahal som Image.musim len pozornejsie citat...


 [ Príspevkov: 6 ] 


builder 6



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

builder

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

318

25.03.2012 10:53

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ Builder

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

1092

31.10.2007 22:50

sike9

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PE builder

v Ostatné programy

0

266

02.06.2010 17:55

Nanosonda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java builder

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

625

12.04.2010 22:33

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dev builder ++

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

455

31.01.2008 20:03

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BlueVoda website builder

v Ostatné

2

430

16.12.2010 11:10

Echo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ Builder ComboBox

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

519

17.01.2009 0:30

toma-mato

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wysiwig web builder

v Databázy

0

448

29.12.2009 16:42

vputin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FindComponent C++ Builder

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

494

16.07.2009 10:32

Tibor84

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ builder 4

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

431

28.05.2009 21:20

kalerab

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WYSIWYG Web Builder 9

v Webdesign

1

297

28.12.2014 0:36

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PE-builder.....vlastne boot cd...

v Operačné systémy Microsoft

0

292

15.07.2008 14:36

Dragoon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc: Borland Builder C++ 3

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

1622

04.01.2008 18:46

Bacil

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Corsair ATX 500W Builder Series

v PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia

24

912

15.11.2010 17:11

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

otvor .PDF subor v C++ Builder

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

511

04.12.2009 11:29

himak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vcl60.csm - chyba v c++ builder

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

503

08.07.2009 20:48

Drvo



© 2005 - 2020 PCforum, edited by JanoF