brum v reproduktoroch po vypnutíZdravím, nwm či sa táto téma už náhodou neriešila ale nepodarilo sa mi ju tu nájsť. Z reproduktorov aj po vypnutí PC a samotnej repro sústavy počujem niečo ako bzučanie, niekto to označuje ako brum. Tento problém pretrvával na starých reproduktoroch ktoré som mal cez 8 rokov, tak som usúdil, že sa jedná o chybu starého produktu. Preto som nedávno kúpil repro sústavu 2.1 Logitech Z333 a na moje sklamanie ten brum je tam tiež, vychádza priamo zo subwoofera a pravého satelitu... Podľa rôznych diskusií na internete to ľudia nazývajú zemní smyčka... Väčšina ľudí radí zapojiť všetko čo súvisí s PC do jednej predlžovačky, stalo sa a nepomohlo, max ten brum je trocha menší ale stále je to výrazne počuť. Má niekto skúsenosti a riešenia k tejto zemní smyčke alebo ak sa jedná o iný problém. Zle odtienenie subwoofera moze robit staly hluk.Nekvalitna zvukovka to moze byt tiez dovod toho zvuku. Zle odtienenie subwoofera znamená, že chyba je v produkte hej? Lebo ešte stále to môžem vrátiť bez udania dôvodu...Zvukovka je integrovana, čiže by možno pomohlo ak by som teda kúpil nejakú zvukovku. Neviem presne co pocujes, ale ja som mal taky problem na creative reprakoch, ked som isiel spat, tak som pocul ako ticho bzuci/pisti, ak bol v zasuvke. Ked som ho vybral, tak to prestalo. (vratil som v alze, bez udania dovodu, priplatil som si a uz to nemam).Skus to pichnut do niekolkych mobilov, ci to nie je nejake elektromagneticke ziarenie na doske. Brumi to aj ked je odpojeny signalovy kabel? No, brumi to aj po odpojeni signálového káblu, čiže to zrejme bude chyba produktu... Nezostáva mi nič iné ako to vrátiť a zobrať buď náhradný produkt alebo vrátenie peňazí.A len tak pre info, ake máte repro sústavy vy? MicroLab B77 - maximalna spokojnost Trocha sa to komplikuje Resp. zajtra idem vrátiť tie repro to je jasné. Ale zistil som, že ak tie repro zapojím napríklad na druhej strane izby (nie sú nijak spojené s PC) tak bzučia ale minimálne, pri bežnom počúvaní nezistiteľné... Ale akonáhle sa priblížim bližšie k PC brum je hlasnejší Bojím sa, či nemám nejak v bedni zle spravené káble, že to môže nejak prerážať. ...
brum v reproduktoroch po vypnutí |