Tak momentálne som to vyriešil tak že som si vytvoril boot usb s ghostom a ten som pichol do notebooku aj s HDD kde mám image, nabootojem z USB ten ghost a tam vyberiem z HDD image ktorý chcem, len som to chcel mať celé na tom HDD,
lenže kedže je tam dosť imageov tak má cca 250GB takže sa mi nechce ten HDD formátovať preto aby som ho mohol bootovať.
Neviem ako to mám spraviť tak aby som vedel bootovať priamo ten HDD a aby sa mi spustil ghost. stačí ak to USB prekopírujem na ten HDD a pôjde to?
// Spojený príspevok Str 21.10.15 15:33Prepáč asi som to napísal ako ......
Takže mám image inštalačiek windowsov vo formáte .gho tieto inštalačky mám na 2 HDD (jeden nefunguje ale fungoval a šlo to), fungovalo to takto:
Zapol som NB, dal boot from USB, nabootoval sa mi Ghost, tam som vybral, že chcem spraviť boot from image(či jak sa to volá), našiel som ten image ktorý som chcel a dal na ktorý disk (v nb ) ho chcem nainstalovať, prebehlo to, a potom som normálne mal windows aj s programami v notebooku. Ano, hdd je ako aktívny,
No potrebujem spraviť to, že tam pichnem HDD a pôjde mi to tak ako predtým

žial to zatiaľ riešim tak že naboothojem ghosta z USB a potom tam pichnem HDD z ktorého vyberiem image.