Zdravím, rozhodol som sa spraviť nejaký ten modding Trochu som sa inšpiroval na Googli a zaujala ma kombinácia modrej a čiernej farby, tak som sa rozhodol spraviť si BlueBlack Mod. HneĎ som si objednal nejakú starú bedňu libra a vrhol sa zhurta do práce Takto nejako vyzerala bedňa keď prišla domov Hneď som to rozobral a bočnicu si zobral do dielne vyrezal som tam dieru na vetrák s modrým podsvietením a 4 diery okolo neho V noci som si nechal prejsť hlavou čo ďalej A tak som sa na druhý deň vrhol na masku a vyrezal tam dieru na tunel pre druhý vetrák Ďalej som behol do Baumaxu kupiť plexisklo a hneď na druhy deň som to osadil na bočnicu a uchytil malými šrobikmi Ďalej som vyrezal zopár dier na masku pre vypínače led pasikov a vetrákov + usb a mikrak + reproduktory A dnes som začal tú "najlepšiu a najšmyrglavejšiu" robotičku- tmelenie Ale bohužiaľ som minul všetok tmel čo som mal doma tak musím zajtra behnúť kúpiť a možme pokračovať To be continued..
Tak a konečne viac menej finish Kostra PC- prestriekana na matnú čiernu
Vrch PC na lesklú čiernu s modrými pásikmi A celkový efekt nevyzerá to najhoršie ale na niektorých miestach som zalepil zle pásku tak som trošku na tu čiernu farbu nastriekal kúsky modrej tak musím ešte kúpiť čierny sprej a prejsť to trochu Tak isto musím aj okolo USB a reprákovych portoch prestriekať lepšie a doladiť to trochu Tiež som musel aj bočnicu lepšie vypíliť a vetrák dať na zadok PC pretože keď som chcel vyladiť a dať preč ten napis libra s bočnice tak sa cela poohíňala a pokazila tak som musel improvizovať a kúpiť nové plexi ale inak celkový môj dojem je celkom slušný A taktiež som kúpil LED pásy ktoré som umiestnil hore a dole v bedni A červené vypínače ktoré môžte vidieť na maske tak dva z prava sú na led pásy a dva z ľava na vetráky a jeden nižšie na štart PC
A kľudne sa môžte s kritikou pustiť do mňa nech viem v čom som spravil chyby
Zdá sa mi to ako keby si to natieral štetcom ale inak sa mi to páči lebo čo som robil mod ja tak som tiež chcel spraviť turbinu ale zle som namiešal tmel tak som to uplne zhovadil tak som potom impromizoval z kuskom plastu
_________________ Pc l MB: ASROCK Z77 Extreme4 CPU: Intel Core i5-3570K @ 4.3 GHz Cooler: Alpenföhn K2 GPU: Gigabyte R9 280X OC 3 GB RAM: 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz and 2x8GB Crucial 1600MHz SSD:Samsung 850 PRO 512GB DVD: HP DH-16ABLH PSU: Seasonic S12II-520 Bronze bulk Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl FAN: 2xFRACTAL 140mm Monitor: 32" Samsung Odyssey Mouse: Logitech G502 Keyboard: MS SideWinder X4 Router: Xiaomi Mi 3 Mobil l Iphone 17 Pro Max
nevypada to zle az na tie vypinace tie by som dal uplne ine vypadaju zle take cervene packy , http://www.preauto.eu/image/1229_1.jpg nieco na tento sposob
z dialky to vyzera naozaj super pripomina mi to ford mustang ale z blizka tie nepriame ciary trosku by som to zlepsil zalepisl tie modre pasy paskov a prestriekal nanovo
_________________ PC:MB: ASUS ROG Strix z370-g Gaming (Wi-fi AC) CPU: Intel Core i7 8700k RAM: HyperX Predator 2x8GB 3200Mhz HDD: SSD: Apacer AS2280P4 1TB NVMe, Samsung SSD 850 EVO 500GB, WD Blue 2TB, Seagate Desktop HDD 1TB PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 750W COOLER: NZXT Kraken X52 VGA: Asus ROG Radeon 6650xt 8GB CASE: Fractal Desing Focus G Mini OS: Windows 11 Pro