Tak sa podelím o skúsenosť. Soundcore Life Q30 mám doma už viac ako mesiac a nabíjal som ich zatiaľ iba raz. Presne som stopoval, že koľko vydržia od nabitia po úplné vybitie a vydržali fakt dlho. Celkovo to bolo 72 hodín a 34 minút, čo mi vystačilo presne na mesiac. ANC som veľmi nepoužíval, iba 3 hodiny a 53 minút. Prvé varovanie o slabej batérii prišlo 2 hodiny a 31 minút pred úplným vybitím. Celkovo som počul toto varovanie asi 3-4x, takže to nebolo také rušivé ako napríklad pri štuplových slúchadlách od Niceboy, ktoré som používal predtým a ktoré ma upozorňovali ku koncu snáď každé 2-3 minúty, takže poslednú polhodinu sa nedali poriadne používať. Čo sa týka pohodlnosti, tak som ich dokázal bez problémov nosiť aj viac ako 4 hodiny a nikde ma netlačili. Ak ich porovnám napríklad so Superlux HD-681, ktoré som predtým používal dlhé roky, tak Q30 boli oveľa pohodlnejšie. A čo sa týka zvuku, nie som nejaký fajnšmeker, takže hodnotiť alebo porovnávať ich nejdem ale napíšem iba, že hrajú super
Hneď na začiatku som si nastavil ekvalizér podľa jedného youtubera, ktorý vyzeral, že sa tomu rozumie a vravel, že ten základný profil nie je bohvie čo ale upravil to, aby "hrali super"
Takže za mňa spokojnosť.