Bezdrotove sluchadlaCaute rozmyslam nad nejakymi true wireless uplne bez kablove spunty do ucha Najprv som chcel kupit samsung buds plus ale kamarat ma odhovoril ze sa daju za tu cenu pripadne mensiu splasit lepsie .. dalsie mi padli do oka Anker Liberty 2 Pro ale nasiel som typka na youtube co ma kanal zalozeny len ohladom sluchadiel a ten ich vobec neodporuca ..Nemate niekto doma otestovany nejaky model co ma zaujme ? Mam poeer beats 3 do fitka tie hraju celkom pekne no tie zausniky mi zacali vadit .. preto idealne nejake spunty a nie tvaru ako air pods co vyzeraju ako stare sluchadla co maju odstrihnuty kabel Bose SoundsportSony WF XM3 Tie sony som si pozrel a vyzeraju dost zaujimavo len 160 eur na heureke je celkom vysoka cena nemate ich realne niekto ?// Spojený príspevok 18.05.2020 20:28A co take Sennheiser Momentum ? Vraj su top kvalitou zvuku// Spojený príspevok 19.05.2020 15:06Ok tak favoriti : Sennheiser momentum Anker liberty 2 pro Lypertek tevi Help Za mna jednoznacne https://www.milica.cz/sk/p/rollingsquare-hyphen#105. Sam ich mam a co sa tyka zvuku tak velka spokojnost. vydrz taka ako pise vyrobca. Parovanie bezproblemove. Bezdrotove nabijanie v danej cene je bezkonkurencne.Prisiel som k nim nahoudou ked som tiez hladal nejake a youtube mi ponukol video snimi. Tak som sa o ne zacal viacej zaujimat a su naozaj dobre hodnotene aj vo svete. je mozne, ze dostanem hejt za toto odporucanie ale tak je to moja dobra skusenost s- Earfun Free- SOUNDPEATS Truengine SEsu to ovela lacnejsie alternativy oproti senheiser momentum ale ked som mal v usiach senheiser, tak zvukovo to nebol az taky rozdiel. co sa tyka kvality spracovania a urovne SW (parovanie) a podobne tak to je uz vec ina.este doplnim, ze neviem ako to je s dostupnostou na Slovensku, ja som tieto kusky objednal z Amazonu. ...
Bezdrotove sluchadla |