[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
atributy suborov

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 13.07.2009 12:53 | atributy suborov

Zdravim,
Spravil som si funkciu, ktoru lahko zistim, aka je velkost nejakeho adresara na servery. Pre priklad ju uvediem:


Kód:
$priecinok = "cesta/priecinok";

function filesize_r($priecinok){
  if(!file_exists($priecinok)) return 0;
  if(is_file($priecinok)) return filesize($priecinok);
  $ret = 0;
  foreach(glob($priecinok."/*") as $fn)
    $ret += filesize_r($fn);
  return $ret;
}
echo "Velkost priecinku je: ".filesize_r($priecinok)." bytov!";


Funkcia mi funguje ako ma, no neviem ake mam nastavit atributy priecinka aby mi funkcia fungovala a sucasne sa subor nedal pozriet napr. cez h*tp://www.nieco.xy/cesta/priecinok/subor.xy .

// riesenie moze spocivat v dynamickej zmene atributu priecinka, vykonania funkcie a naslednej zmene atributu priecinka na povodnu hodnotu, otazkou zostava rychlost


Offline

Užívateľ
Užívateľ
atributy suborov

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 13.07.2009 14:48 | atributy suborov

Daj tam prázdny index.html


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
atributy suborov

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
Napísal autor témyOffline : 13.07.2009 15:34 | atributy suborov

nepomohlo


Offline

Správca fóra
Správca fóra
atributy suborov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.07.2009 15:41 | atributy suborov

ty vlastne chces, aby navstevnik nemohol spustit / zobrazit subor, ale aby si ty (tvoja funkcia) k nemu pristup mal? htaccess nefunguje?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
atributy suborov

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
Napísal autor témyOffline : 13.07.2009 15:46 | atributy suborov

Ano presne tak Stenley. Spravil som to tou dynamickou zmenou aributov pri vykonavani funkcie, ale obavam sa rychlosti ( zatial v pohode), myslis ze je to blbost a mal by som pouzit radsej htaccess?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
atributy suborov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.07.2009 16:07 | atributy suborov

vyskusaj radsej htaccess, ak mas taku moznost...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
atributy suborov

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
Napísal autor témyOffline : 13.07.2009 16:09 | atributy suborov

ok, dikes...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
atributy suborov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.07.2009 16:13 | atributy suborov

neviem vsak, ci ti to bude vyhovovat, lebo cez funkciu to menis len docasne, kdezto cez htaccess to bude nastalo...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
atributy suborov

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
Napísal autor témyOffline : 13.07.2009 16:21 | atributy suborov

viem, viem. Potrebujem to na stalo, jedna sa o prilohy z mailu, ktore ukladam na server a takymto sposobom chcem zistit kolko bytov ma uzivatel este volnych.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
atributy suborov

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 13.07.2009 16:42 | atributy suborov

také veci by si mal ukladať úplne mimo public adresára. Napr
Kód:
/var/www/host/cxvzjclvj/private/data/uzivatelskemaily/
/var/www/host/cxvzjclvj/public/index.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
atributy suborov

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
Napísal autor témyOffline : 13.07.2009 16:47 | atributy suborov

noo to je celkom dobry napad :)


 [ Príspevkov: 11 ] 


atributy suborov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TC: neviem zmenit atributy vzdialenych suborov

v PHP, ASP

2

513

29.05.2008 17:06

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Atributy - Ubuntu

v Operačné systémy Unix a Linux

4

383

11.02.2009 18:27

Qpkqkma

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkcna opera atributy ALT

v Sieťové a internetové programy

0

339

10.04.2009 15:11

ridick

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

href ci ine atributy z iframe

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

95

24.08.2017 21:29

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco mi trieda nenacitava atributy v xml?

v Android, iOS, Windows Phone (Mobile)

4

190

29.06.2014 12:42

incredible

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat zopar suborov do image *.nrg suborov?

v Ostatné programy

7

788

30.08.2007 12:33

paulix

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobrazenie súborov

v Audio programy

4

585

12.03.2008 19:21

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obnova súborov

v Ostatné programy

2

784

15.08.2008 21:57

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmazanie suborov

v Operačné systémy Microsoft

12

477

13.06.2008 21:36

M@tt21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zdielanie suborov

v Siete

1

309

06.12.2008 18:09

void

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Radenie suborov

v Operačné systémy Microsoft

1

233

17.10.2006 23:27

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prehravanie suborov?

v Operačné systémy Microsoft

5

242

21.02.2009 16:38

bledo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie suborov

v Operačné systémy Microsoft

1

277

31.12.2007 16:07

pawelino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhľadávanie súborov

v Operačné systémy Microsoft

3

90

08.11.2017 19:01

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Práva súborov

v PHP, ASP

1

293

14.10.2008 20:03

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zachrana suborov

v Ostatné programy

5

674

05.05.2008 20:09

Dzin



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF