[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Array so subormi

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 05.06.2009 19:10 | Array so subormi

Dobrý deň,

potreboval by som urobiť pole v ktorom by boli adresy suborov z aktualneho priečinka a všetkých jeho podpriečinkov.

Priklad:

Mam adresar "adresar1" a vnom su subory "moj_skript.php" a "subor2.php", a este je vnom aj adresar "adresar2".
V "adresar2" bude subor "subor3.php" a priecinok "adresar3".
V "adresar3" je subor "subor4.php"

Pole bude obsahovat:
Kód:
$array[1] = "moj_skript.php"
$array[2] = "subor2.php"
$array[3] = "adresar2/subor3.php"
$array[4] = "adresar3/subor4.php"

...

Ďakujem za návrhy.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Array so subormi

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 05.06.2009 19:40 | Array so subormi

Toto som zbuchal narychlo, vyskusaj.
Kód:
function all_files($dir = '')
{
   $files = scandir(($dir == '') ? './' : $dir);
   $result = array();
   foreach ($files as $file)
   {
      if (is_dir($dir.$file))
      {
         if ($file != '.' && $file != '..')
         {
            $result = array_merge($result, all_files($dir.$file.'/'));
         }
      }
      else
      {
         $result[] = $dir.$file;
      }
   }
   return $result;
}
Vracia to pole so vsetkymi subormi priecinka a jeho podpriecinkov. Ak potrebujes aktualny adresar, parameter nemusis zadavat:
Kód:
$subory = all_files();

ale mozes vyziadat aj subory z inych priecinkov.
Kód:
$subory = all_files('nejaky/iny/priecinok/'); /*tu pozor, posledny znak parametra musi byt lomitko, inak to nebude fungovat*/


Vyzaduje PHP 5 kvoli scandir().


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Array so subormi

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
Napísal autor témyOffline : 05.06.2009 19:57 | Array so subormi

ďakujem, funguje to ako ma :)


 [ Príspevkov: 3 ] 


Array so subormi



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem su subormi

v Ostatné programy

4

413

08.02.2009 19:18

zeky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Praca so subormi

v PHP, ASP

4

279

09.02.2010 14:02

scrysurn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so subormi

v PHP, ASP

2

147

25.09.2012 17:12

korkomaster

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Práca so súbormi

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

350

14.11.2015 23:26

tyrenus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Praca so subormi linux

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

600

13.12.2009 14:26

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem zo zasifrovanymi subormi

v Operačné systémy Microsoft

2

187

12.11.2007 18:25

ts.jethro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Praca s textovymi subormi

v Operačné systémy Unix a Linux

2

129

19.04.2015 10:05

expoox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM S KRYPTOVANYMI SUBORMI

v Operačné systémy Microsoft

4

179

04.01.2008 21:27

ddumbbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Praca so subormi C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

1622

05.10.2009 23:02

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Help!!! PHP práca so súbormi

v PHP, ASP

3

725

16.12.2006 23:03

Citron-ca

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stiahnut stranku z flah subormi

v Ostatné programy

4

163

14.01.2012 20:40

p4tooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so subormi na ploche

v Operačné systémy Microsoft

2

196

25.03.2009 19:18

Samoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

subory .avi so subormi .index

v Video programy

1

67

28.04.2014 13:14

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pascal:problem s otvaranim Unit subormi

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

699

28.06.2008 2:11

Roberbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Foobar 2000 problem s CUE subormi

v Audio programy

10

703

20.03.2010 22:28

maxcavalera

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie array

v PHP, ASP

6

296

04.06.2010 10:42

camo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF