Aky internet?Ahojte potrebujem radu mam internet od T-com dsl 8Mb/s ale konči mi viazanosť. Moja otazka je oplati so predlžiť zmluva alebo zrušiť? Platim 15,90 e mesačne čo je dosť, chcel by som vyskusať ineho operatora. Za tu cenu by som mal ovela lepši alebo ešte aj lacnejši. Ak mas dostupny lepsi internet rychlejsi a lacnejsi tak ho urcite zober. ja by som zobral symetricku optiku 1Gbps. dnes uz jedine optiku, najdrahsiu aku zvladnes splacat. Ked byva niekde kde je DSL co zjavne byva tak optiku si nakresli, ak by aj Telekom mal optiku asi by mu ponukali prechod na optiku ale tu na jeho adrese asi nema. ako vies? u nasich doma bol tiez donedavna semitny telekom dsl internet, a v oktobri sme switchli na 1gbit od pomarancu. kedze ale on dal tolko informacii kolko dal, lepsia odpoved sa mu zial dat neda. Poprípade je tu aj možnosť internetu od O2 vzduchom. ako vies? u nasich doma bol tiez donedavna semitny telekom dsl internet, a v oktobri sme switchli na 1gbit od pomarancu. kedze ale on dal tolko informacii kolko dal, lepsia odpoved sa mu zial dat neda.Typujem iba, nič viac, veď toto už som to chcel napísať najprv, že nech uvedie aspoň adresu kde býva, ale nemalo by to význam, keď zjavne si založil tému a nejako už nemá záujem o ňu ...
Aky internet? |