ivan... dikes za radu..ale kazdy ma nejaky rozpocet a 450eckovi monitor co mam teraz mi nepride ako nejaky lacny aoc.. ved je to iiyama...no. 2k chcem znizit prioritne na hranie.. stav grafik je naprd.. a na full detajloch si to viem vychutnat len na 2k pri mojej gtx 1080...cize preto downgrade. cenovo chcem nieco medzi 300-400e nic viac..zatial.. ked budem mat nazvys prachy prejdem na nejaky profi... a zadalsie.. IPS vs TN... akoze fajn.,. je kus krajsi obraz.. ale kazdy podobny maniak a aj na forach ludia vacsinou pisu ze je lepsie mat 1ms TN ako 4ms IPS..jasnee... povies ze nevidis rozdiel medzi takou odozvou.. no..ale pocit ostava

nemam problem s TN.. no ked zacnu robit grafiky co potiahnu nove hry na 4k 60fps pricom karta nebude vytazena na +-100% ...potom si poriesim aj nejaky lepsi monitor... zatial mi len vadi ked na 4k minitore hrajem polovicu hier mimo nativneho...vies si domysliet preco asi.

takze robim kompromis...chcel som este narychlo poriesit gtx 1080ti ale to by bolo nahrane v 4k... pockam si co dokazu buduce gtx 2080..pripadne Ti a uvidime

fakt nechcem sa tu hadat ktore je lepsie horsie... s obrazom nemam problem..ani farby ani nic..problem je rozlisenie..a ci to bude 60 alebo 75hz to nejak neriesim.. ale rad si to vyskusam

kllr007..dikes za info no taku uhlopriecku by som bral jedine so 4k rozliskom..sorry.. premna by to boli strasne velke "body"

..teraz ked som si zvykol na 4k 28" a robim kompromis na 2k 27"

stale to bude lepsie ako moj dlhorocny 21,5" na 1080p ..to je take minimum ktore musim mat.. jemnost bodu je dolezita premna...