Zdravim, mam na vas otazku. Vlastnim acnu kameru BML cShot5 a rozmyslal som ze si zadovazim autokameru. Otazka je, je mi to vobec treba? Netaci mi proste kupit nejaky mount a dat to na sklo ? Bude autokamera tak vyrazn lepsia aby malo vyznam do nej investovat ?
Ja osobne si myslim ze je lepsie kupit autokameru na tieto ucely. Hlavne mi ide o G-senzor. Ale nechal by som si vysvetlit ci je lepsie pouzit akcnu kameru ak ma niekto nejaky argument.
fullHD ti uplne staci, hlavne ked budes mat kameru ch bude natacat do vacsieho rozlisnia, bud bude stat okolo 300 eur alebo bude lacnejsia a bude natacat do malo fps a teda ten obraz bude aj tak nepouzitelny
Ja som v nedelu namontoval xiaomi 70 mai. FullHD 30fps, sony senzor, g-senzor trojosy, wifi, hlasove ovladanie iba ak sa ti chce ucit par povelov cinsky ... v akcii za 30e https://dashcamtalk.com/forum/threads/review-xiaomi-70mai-dashcam.32520/ ...a hlavne to ma nenapadny vzhlad, na goprockoidne nablizkane kamery by sa mi urcite niekto ulakomil s mojim stastim
SKiLEX mas tu kameru co ja? pretoze mne to nepride vobec pomale. Mozno mas ty problem len s tvojim modelom alebo mobilom, pripadne prepojenim mobilu a kamery