Achnaton - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 18 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Intel - Integrated Electronics   Téma: Vypinanie monitoru


Odpovede: 5
Zobrazenia: 326


Ahojte.Nevie mi niekto poradit? Nabieha windows a vypne sa monitor, počítač beží ale ako keby sa prehrial, tak len usporne. Teraz rozmýslam, či to nie je náhodou tým, že som pozeral pod chladič na procesor, a nedal som tam pastu a prehrieva sa to. Ale to by vypol pc nie monitor. Lebo ked som v biose...

 Fórum: Kúpim   Téma: K: Cpu na Socket 754 ,AMD Athlon 64, AMD Sempron


Odpovede: 14
Zobrazenia: 1022


jericho79 píše:
To achnaton - zhanas na s. 754, alebo aj na s.939? Lebo mam AMD athlon 64b - 3000, ale iba na s.939.


len socket 754 ale aj tak diky.

 Fórum: Kúpim   Téma: K: Cpu na Socket 754 ,AMD Athlon 64, AMD Sempron


Odpovede: 14
Zobrazenia: 1022


Caute, kupim jeden z vyššie uvedených procákov (cpu amd athlon, sempron 64), osobne len v okoli Ba, z iného okresu zoberem na dobierku.
Dakujem.

 Fórum: Intel - Integrated Electronics   Téma: Je teplovodiva pasta potrebna?


Odpovede: 85
Zobrazenia: 10810


to len tým, že som ho vybral, som ho pokazil? len som ho vybral a dal naspať. My nehovor, že som ho tým pokazil a to isté mi robí aj na druhom pc.

 Fórum: Intel - Integrated Electronics   Téma: Je teplovodiva pasta potrebna?


Odpovede: 85
Zobrazenia: 10810


mam tiež taký problém. Som si chcel meniť procák, len som si nezistil, či mi tam pasuje. A ako naschvál nepasoval. Tak som to dal naspať, novú pastu som nenanasal, na chladici aj procaku este nieco bolo (staré zaschnuté) Len ked zapnem pc, tak mi nenačíta monitor, doska svieti, všetko vyzerá v poria...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem z require()


Odpovede: 13
Zobrazenia: 411


ale citam. ked som dal require('pridaj_film.php') tak to bolo v poriadku, ked som zaskrtol vo formulari film. ale ked som dal herca alebo rezisera, tak stale bol formular pre film. Musi tam byt inde chyba :(

// pridané po 20 minútach od posledného príspevku

dal som toto, a vyzera, ze to...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem z require()


Odpovede: 13
Zobrazenia: 411


dam tu cely kod vsetkych styroch zdrojov. Ak by tam niekto nasiel chybu, bo ja som bezbranny. dakujem vopred.

formular4.php
<?php
//Zobrazenie ladiacich informacii.
function zobrazitLadiaceinformacie(){
?>
<pre>
$_POST
<?php
print_r( $_POST );
?>
$_GET
<?php
print_r(...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem z require()


Odpovede: 13
Zobrazenia: 411


cize nieco v zmysle
Kód:
require( 'add' pridaj_film.php)
alebo radsej pouzit include?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem z require()


Odpovede: 13
Zobrazenia: 411


tomu chapem, ale vsetko som robil podla knihy, tak neviem preco mi to hlasi chybu, ze neexistuje. Ak by sa nasiel niekto, kto by sa mi na to pozrel, poslal by som mu zdrojak. Velmi by mi to pomohlo. dakujem

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem z require()


Odpovede: 13
Zobrazenia: 411


ano ide o zahrnovanie suborov. vytvoril som este dva scripty pridat_film.php a pridat_osobu.php a v scripte formular4.php som ho zavolal cez require. Tak neviem ci ho mam pridat do tej zlozky, kde mi pise. Ci xampp nepozna prikaz add. Potreboval by som nejaku konkretnejsiu odpoved, kedze som zaciato...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem z require()


Odpovede: 13
Zobrazenia: 411


Ahojte, ucim sa podla knihy a doteraz sa mi kazdy problem podarilo ako tak spravit, ale s tymto som bezbranny.
ked spustim subor cez localhost tak mi vypise Warning: require(addMovie .php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\formular4.php on line...

 Fórum: Ostatné   Téma: xampp


Odpovede: 2
Zobrazenia: 606


Dobry den, prepacte ze zas otravujem, ale stale nemozem najst program, ktory by mi vyhovoval, az teraz xampp vyzera celkom slubne ale zase malicky problem.
mam kod

<?php
$spojenie = mysql_connect( "localhost", "xampp", "wampp" ) or
die ( "Skontro...

 Fórum: Ostatné   Téma: Uniform server


Odpovede: 1
Zobrazenia: 364


Ak mozem poprosit, niekoho kto ho ovlada dobre. Dostal som sa k pripojeniu k serveru MySQL neviem ako pokracovat. Dakujem.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s instalaciou PHP


Odpovede: 11
Zobrazenia: 425


dakujem ak by niekto vedel nejaky konkretny program, velmi by mi to pomohlo, ten USB znie zaujimavo.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s instalaciou PHP


Odpovede: 11
Zobrazenia: 425


na ucenie. :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s instalaciou PHP


Odpovede: 11
Zobrazenia: 425


niekde som cital, ze je lepsie si naistalovat trojicu apache, php, mysql osobitne.je v tom nejaky rozdiel?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s instalaciou PHP


Odpovede: 11
Zobrazenia: 425


mam taky problem, mam PHP 5.3.4 a nemozem tam najst subor php.ini-recommended. Nasiel som tam len php.ini-production, php.ini-development.Mam stiahnut starsiu verziu? alebo v novsej sa uz vola inak? dakujem.


na stranke http://windows.php.net/download/ som nasiel dva typy Non Thread Safe a Threa...

 Fórum: Články   Téma: Manuál: Inštalujeme APACHE + PHP + MYSQL + phpMyAdmin (WIN)


Odpovede: 50
Zobrazenia: 21796


Takisto mam taky problem, mam PHP 5.3.4 a nemozem tam najst subor php.ini-recommended. Nasiel som tam len php.ini-production, php.ini-development.Mam stiahnut starsiu verziu? alebo v novsej sa uz vola inak? dakujem.


na stranke http://windows.php.net/download/ som nasiel dva typy Non Thread Sa...
Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 18 výsledkov ]




© 2005 - 2020 PCforum, edited by JanoF