3G Roaming od 4ky - 256kB/s obmedzeniezdravím, pokúsim sa to spýtať tu, kedže priamo od 4ky a Orange-u neviem získať normálnu odpoveď. v skratke: mám paušál Sloboda Dáta - 300GB v sieti 4ky + 20GB v 3G roamingu od Orange-u počas zúčtovacieho obdobia. Ten limit ktorý je na roamingu som si uvedomil trošku neskoro a priznávam, je to moja vina. Čiže z pôvodných 2-3MB/s sa stalo 256/256kbps.Tu ale nastáva ten problém. Každý 17. deň v mesiaci sa mi paušál obnovuje - mám nové zúčtovacie obdobie. Aj v appke od 4ky sa mi dáta 17. dňa v mesiaci obnovili. 3G je ale stále obmedzené na 256/256. Neviete niekto dokedy to takto bude kým mi naskočí plná rýchlosť? Orange s tym nic nema, nemaju ti co povedat.Mal by si to riesit priamo s 4kou, preco sa ti data neobnovili po zuctovacom obdobi to chápem, lenže od 4ky som získal odpoveď to že mám skontrolovať poveternostné podmienky a že rýchlosť nieje garantovaná, až sa mi zdalo že sa snažia vyhýbať mojej pôvodnej otázke. Nemaju linku na ktoru by si im zavolal? Nastavil si otazku stylom neboli mi obnovene data alebo ze mas nizku rychlost? no otázka bola v podstate obojaká.. bolo to na štýl mám pomalú rýchlosť, prečo sa mi neobnovili dáta na 3G?no riešil to už asi 2 dni a komunikoval som asi s tromi ľuďmi cez chat, všetci mi dali tú istú odpoveď.dneska im skúsim zavolať To je tvoje jedine riesenie, tu odpoved tazko najdes, kedze toto forum nie je forum 4ky. ja som sem napísal iba ak niekto už má s týmto skúsenosti. mne nevadí že to je obmedzené, minul som si to sám, vadí mi že neviem kedy sa mi tie dáta obnovia, ak vôbec.// Spojený príspevok Uto 22.10.19 11:23má vôbec 4ka vlastné fórum? jediné čo som našiel je FAQ a ten chat ktorý som už skúšal. zober telefon a zavolaj, silne pochybujem ze sa tu najde niekto kto ma podobny problem, aj tak by ti to dotycny nevyriesil, je to vec 4ky evidentne zavolám a dám nejaký update ako som dopadol Nuz skus si restartovat spojenie, vypnut/zapnut router alebo mobil. ...
3G Roaming od 4ky - 256kB/s obmedzenie |