IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @348
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Dom na dedine blízko Trnavy

postavený svojpomocne. Dom som poznala z fotografií a architektova navigácia mojdom.zoznam.sk

Účinná pomoc pre Vaše obličky?

DetoxiPan - japonský originál od firmy Kenrico. Odstránte zdroj ochorenia. www.detoxipan.sk

Byty v Bratislave - Manhattan

Využite výrazné zľavy až 19 000 € Akciová ponuka platí len do 31. mája! www.americkebyvanie.sk

Diéta - stojí to za to?

Aký je najúčinnejší spôsob zbaviť sa nadváhy? Tipy na chudnutie www.news2channel.net

Multijazycny medzinarodny web - domeny

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
general667
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.04.2011

PríspevokZaslal: Št 25.08.11 15:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, chcel by som sa informovat, ako by ste postupovali pri medzinarodnom webe.
Samozrejme hlavna cast bude ma domenu MYDOMAIN.COM a bude v anglickom jazyku.
Mam zakupit domenu MOJADOMENA.SK a presmerovat to na MYDOMAIN.COM/SK/ ?
Ide mi o to, aby to fungovalo ako jeden web (kvoli google a aj kvoli statistikam)

Druha otazka je nasledovna: hlavna stranka by mala medzinarodny nazov MYDOMAIN.COM a kebyze pre slovensku mutaciu pouzijem domenu MYDOMAIN.SK bude to mat velky vplyv na vyhladavanie pri slovach po slovensky? Napr. by niekto dal vyhladat "moja domena" tak ci s tym stratim, ze v URL nebude MOJADOMENA.SK ale MYDOMAIN.SK... Neviem aku to ma relevantnost pri vyhladavacoch...

Vopred dakujem za rady
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď