| Autor | Správa |
MTK
 Užívateľ
 Založený: 01.10.2006 Príspevky: 2387 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 03.12.11 23:17 |   |
No prehryzol som sa cez to. Vyhradu by som mal k velkosti zvoleneho fontu 10je naozaj malo pouzivaj pri pisani aspon 11 myslim ze je to standard aj.
Da sa povedat ze ak by si tento clanok precital niekto kto sa neorientuje v tejto problematike tak by mu pomohol ale chyba mi tam napriklad taka vec, ze ked kupim low procesor nema vyznam aby som kupoval nadupanu grafiku. Tiez 650W ako minimum sa mi zda trosku moc na zdroj uplne staci aj okolo 500W navyse ked beres z kvalitnejsich znaciek.
Tiez si myslim ze ked berem 4GB ramu tak vezmem 2x2GB a neskor dokupim podla potreby jedine ze kupujem nejaku slabsiu dosku s dvoma slotmi na RAM ale ak mam dosku so 4+slotmi tak 4x4GB velmi pravdepodobne nablyzsich par rokoch potrebovat nebudem.
Pri HDD mam pocit ze Green/Blue/Black pouziva len WD ostatni vyrocovia rozlysuju modely trosku inak |
_________________ Intel Q6600, Nvidia MSI 8800 GTS 512 OC, A-data 4Gb DDR2 1066, WD 500GB, Asus P5E X38, Samsung 225 BW,
Intel Q6600, Nvidia Gigabyte 8800GTS 512, Kingston 4GB DDR2 1066, WD 500GB, Gigabyte EP35-DS4, Philips 170S | |
  |
 |
jtbs
 Moderátor
 Založený: 18.10.2009 Príspevky: 7043 Bydlisko: Žilina
 | Zaslal: So 03.12.11 23:28 |   |
Ku gramatike a celkovej stavbe viet sa radsej nevyjadrujem, idem hned na dalsie body...
Nakoniec to ani nebudem citat, pretoze tymto by sa ludia nemali riadit. Len take postrehy, ktore ma dostali pod stol:
| citácia: | | NVIDIA a AMD, ten komu budete dôverovať sa moc ovplyvniť nedá, pretože oba druhy kariet sú výkonnostne výborné. Takže výber je už na vás. | ja nikde nevidim dva druhy kariet
| citácia: | | Ale keď chcete brutálnu rýchlosť tak tu máme ešte SSD disk. Pravdaže tieto disky stáli už bez povodní vyše 150 eur. | nepravda, kupim aj pod 100€
Zdroj po slovensky, Case po anglicky...ach
Green/Blue/Black - to su podnazvy, 100% aplikovane asi len u WD. Disky sa rozlisuju inak.
...Ak by som mal komentovat vsetky chyby, komentoval by som asi vsetko, cize to vzdavam a dufam, ze to budu citat len uplni laikovia. Ak je to na zakladnu skolu, tak trebars(tam budes pre 9/10 spoluziakov za borca), ak je to uz na strednej, tak to treba dat niekomu, kto vie o com pise a hlavne vie, ako to napisat.
Pravdepodobne som moc nepodporil tvoje nadsenie k veci, ale treba si o danej teme viac nastudovat a potom pisat clanky, alebo ich pisat s niekym odbornejsim. Strasne osekane, niektore podstatne informacie chybaju, dalsie zavadzaju... |
_________________ >>> Prehľad chladičov pre procesory >>> Prehľad grafických kariet >>> Ako si poskladať počítač >>> My favourite list
>>> SS-500ET-F3 M4A785T-M 2x2GB Athlon-240 Hyper212+ HD4850 4,25TB W2243T W7-x64 >>> Samsung-PL60 Samsung-S5230
>>> We salute the rank, not the man!
Naposledy upravil jtbs dňa So 03.12.11 23:51, celkom upravené 1 krát. | |
    |
 |
Denco1
 Užívateľ
 Založený: 06.11.2008 Príspevky: 1815 Bydlisko: Trnava Vek: 19
 | Zaslal: So 03.12.11 23:44 |   |
Všetko bolo spomenuté. Miešanie angličtiny so slovenčinou, stavba viet. Miestami mi to príde moc úvahové. |
_________________ Toshiba Satellite L650-1K6: Intel Core i3 370M 2.4GHz • ATI Mobility Radeon HD 5470 • 4GB RAM • 500GB / 320GB HDD • Xubuntu / Windows 7 Home Premium • Trance Music
Other: Mobile HTC Explorer • DJ Controller Behringer BCD3000 • Repro Genius SW-HF2.1 2000 • Headphones Reloop RHP-10
-- When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. -- @BarneyStinson | |
     |
 |
Grash
 Užívateľ
 Založený: 12.09.2011 Príspevky: 184 Bydlisko: Piešťany
 | Zaslal: So 03.12.11 23:50 |   |
Dobre opravím.
jtbs - Za borca nechcem byť. A ak to nebude dobré tak hold niečo iné. Nezmysli uverejnovať nemienim. |
| |
  |
 |
dixi
 Užívateľ
 Založený: 26.09.2008 Príspevky: 8230 Bydlisko: Vavrečka
 |
ako uvaha v krcme medzi kamaratmi sa este da ale ako clanok v ziadnom pripade.
Kazdemu komponentu treba venovat minimalne stranu (kazdy mesiac ci ako vam to vychdza venuj jednemu komponentu alebo 2), aby si sa vyvaroval veci ktore ti uz napisali a napr to je dobre vidiet v Case mas tam kasne za 40€ a zrazu skok za 100€. 3 skrine a hotovo ?
HW sa meni je skoda pisat takyto clanok lebo o mesiac je zastaraly.
Ale snaha a dobry umysel sa ceni, preto mas umna (+)
Ked to chces uverejnit popracuj natom, inspiruj sa clankami o zlozeni zostav na webe, je ich kopa. A je to dost blbe ked mne ako citatelovy vykas, namiesto toto pouzi trpny rod alebo 3 osobu, cokolvek len nevykaj hh |
_________________ Alpha MoD completed
My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5
V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre. | |
   |
 |
eXiReXT
 Užívateľ
 Založený: 18.11.2009 Príspevky: 1531 Bydlisko: LV Vek: 15
 |
Co sa tyka spravneho priradenia informacii k prislusnemu nadpisu, tak by som sa napriklad v sekcii o zakladnych doskach tolko nerospisoval o procesoroch, lebo na to tam mas predsa vyhradenu sekciu tiez a potom je v tom dost velky neporiadok. A ta gramatika je dalsia vec, v ktorej sa treba urcite zlepsit. A taktiez si osvojit lepsie znalosti HW.  |
_________________ Please use Google before stupid asking/question. | |
    |
 |
Corsa
 Užívateľ
 Založený: 23.04.2011 Príspevky: 373
 | Zaslal: Ne 04.12.11 14:35 |   |
tipujem že to pôjde do časopisu Základnej školy, celé zle sorry, časopis je pod dohľadom nejakých pedagógov?, alebo to pôjde do časopisu nejakej učňovky? podľa gramatiky, to máte takú suchú školu že nemáte o čom písať? ale o HW? keby som bol v 5.B tak z tvojho príspevku viem...
takéto informácie by sa mali písať na viac strán, slabé, taká omáčka, miestami zavádzajúce, pre základné školy toto písať je zabíjanie času, aj tak to viac ako 95% žiakov nebude zaujímať, strata času iba, vieš koľko je vôbec komponentov na páse denne? si tam napísal 3 procesory niekoľko grafických kariet..., už ťa nebudem trápiť, prekonzultuj to s pedagógom informatiky |
_________________ Recenzia Gigabyte GTX 590 | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|