Zvysenie grafickeho vykonuShiro kukni si amd apu a rozdiely vo vykone pridual/single channel a vo frekvenciach ram. To iste sa bude diat aj tu pri hd 4000, no v mensom raze Tak ked hovorite ze to zdvihne vykon o 40%Tak to pri gta 4 kde mam teraz 25 fps bude 35fpsCo je pre mna vyborneTakze to kupim myslis ze ked dam do auta dva motory, pojde dvojnasobne rychlo?ako som pisal, zalezi na co sa pamat pouziva. RAMka nieje optimalizovana na graficke operacie.Mas niekde nejaky test, ukazujuci zvysenie o tych 30-40% ?cudujem sa ze tebe, cloveku ktory na 90% otazokd odpoveda pouzi google musim ja hladat testy...ale tak nek sa pači http://www.cnews.cz/testy/intel-hd-graphics-5500-integrovana-grafika-roku-2015-testkllr- ak si to precitas este raz, tak zistis ze rychlost RAM bude raz taka rychla, co spravi na grafike cca 30-40% rozdiel ...ty tvrdis daco comu ja neverim, tak doloz dokaz. jednoduche.Diky, prestudujem si ;-) Tak ked hovorite ze to zdvihne vykon o 40%Tak to pri gta 4 kde mam teraz 25 fps bude 35fpsCo je pre mna vyborneTakze to kupimPochybujem. Tam je už proste nedostatočný výkon grafického jadra a nejaká zvýšená priepustnost domu moc nepomôže.Ale ako som povedal objednaj, podôb testy a kľudne ich sem daj nech vedia aj ostatný v buducnu. Ok A vies mi nejaky spolahlivy benchmark na grafiku odporucit na tie testy? najdi si na internete alebo yt, alebo nech ti poskytne ten, co ti tvrdi 40% narast vykonu... sam som zvedavy, co z toho ziskas, keby si taky kapo, kupis otestujes a das recku aby vedeli vsetci, aby boli dôkazy ale bohuzial... radsej budes 10 stran spamovat, plakat a mazat si vlastne prispevky len aby si mal v čele temu... kup, testy a porad aj ty, prispej k veci... Viac ako 10-15% neziskaš aj ja som asi pred rokom fungoval na intel hd a bohvie čo to nebolo,keď som ramky dal do dual chanelu mal som vecsiu priepustnost no viac ako 5-6fps som nedostal v niektorich hrach ani tolko nie...battlefield 3 som na nej rozbehal na low(singleplayer) a aj to na 800x600... ...
Zvysenie grafickeho vykonu |