po instalacii skype mi hlasi, ze
sound device is not instald.
co je potrebne urobit aby to fungovalo?
uz som hladala rozne info ale nic som nenasla.
dakujem
Vyzera to na to ze nemas nainstalovane ovladace na zvukovku ... resp. nemas zvukovu kartu .... Vyriesit to mozes preinstalovanim zvukovej karty alebo ked ju nemas tak si kup Skype Sluchatko na USB ... to funguje ako external sound Device a tym ti to nahradi zvukovu kartu a malo by to fungovat
_________________ MiniITX PC Gigabyte H61N-USB3: CPU: Intel Core i5-3470 | Memory: 8GB DDR III | GPU: MSI N760 2GD5/OC ITX | HDD: Seagate SSHD 500GB SATA III | LCD: Dell UltraSharp U2412M
v prvom rade nam musis napisat presny typ dosky. to zistis bud z manualu, z krabice, alebo z CD od dosky. Na tom CD musi existovat aj ovladac pre zvukovku. V pripade ze nemas ziadne cd, krabicu atd... nainstaluj program EVEREST a informacie o PC nam skopiruj tu na forum. ovladac ti najdeme. Okrem ineho predpokladam ze nemas nainstalovany ani ovladac na cipset atd..
uz som si kupila novu zvukovu kartu. Takze mam aj ovladac. ale po instalacii zvuk stale nejde.
A zakázala jsi tu původní v BIOSu?
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
a co ti teraz vypisuje everest?lebo ak si spravne zapojila zvukovku, pichla so nej kable od repro a spravne installa ovladace mala by ist aj ked by si tu povodnu nezakazale v biose(moja Audigi tak sla)
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!