Zvuková kartaDobrý deň, Ja mám problém s predným zvukovým panelom. Dal som si poskladať PC, ale mi nezapojili predný panel na zvuk(ale panel s USB mi ide). Co mám robit? Mám vstavanú zvukovú kartu. Som čítal aj na iných fórách ale som sa nič nedozvedel. Som sa pýtal kamaráta a on mi povedal, že to vraj treba aj v BIOS-e zapnúť a neviem ako . Pomožte mi prosím Vás ten panel by mal mat nejake kabliky ktore spojis so zvukovou kartou, kukni do bedne niekde tam urcite budu trcat Napíš typ dosky, resp. pozri do manuálu (hľadaj Front panel, F_PANEL,...)ktorý káblik má byť kde zapojený do dosky. btw. keď už si dám poskladať PC, tak snáď so všetkým čo ku tomu patrí, nie? V biose to zapnúť netreba. Ak je zapnutá onboard zvukovka, je zapnutý aj výstup na predný panel typ dosky je: K9N Neo V2. Ja som to na dosku zapojil takto : http://s1052.photobucket.com/albums/s44 ... eznzvu.png . V návode ku tvojej doske som našiel toto (podľa toho, či používaš HD Audio alebo AC'97) - tá schéma podľa ktorej si to zapojil, odkiaľ ju máš? Tá schéma bola v krabici od matičnej dosky. A ako mám zistiť či použivam HD audio alebo AC´97? no ja som zistil, že mám HD Audio...A čo dalej ??? ...
Zvuková karta
|