zvuk ide potichu na internetemoj problem je ten ze vide na internete mi idu strasne potichu aj ked mam uplne vsetko na plno .... v pc je vsetko v poriadku .. hudba, filmy,hry ale na internete je to inak neviete cim to je ? nechapem to .... predtym to bolo v poriadku neprenastavoval som nic .... vsetky videa idu rovnako potichu? iny prehliadac si neskusal? pripadne skusit pustit zvuk z inej stranky (napriklad nejake internetove online radio) skontroluj este aku mas hlasitost v zmiesavaci, teda lavym klik na reproduktor vpravo dole vedla hodin - zmiesavac - mal by si tam mat po spusteni videa posuvac aj pre prehliadac ktory pouzivas (mozilla, opera,...) nemas tam nahodou stisenu hlasitost? predtym to bolo v poriadku neprenastavoval som nic predcim? kedy to zacalo? aha áno máš pravdu teda neni problém s hardverom ale softverom .... blbne mi len opera ...... kedy to zacalo ? ani neviem ... operu som uz preinstaloval a pozrarl som v nastaveniach no nic nepomohlo asi bude musiet zmenit prehliadac :/ skontroluj este aku mas hlasitost v zmiesavaci, teda lavym klik na reproduktor vpravo dole vedla hodin - zmiesavac - mal by si tam mat po spusteni videa posuvac aj pre prehliadac ktory pouzivas (mozilla, opera,...) nemas tam nahodou stisenu hlasitost? toto ^ si skontroloval? konkretne som myslel taketo nieco ...
zvuk ide potichu na internete |