Do budúcna - pozor už pri inštalácii čohokoľvek ... nedovoliť NIČ okrem samotného softu - teda žiadne "vylepšovátka" počítača, nedovoliť ani jediný TOOLBAR, nereagovať na žiadne "správy" od prateľov na pozretie si fotiek, odkazov...atd
Ja nemám problém zabiť za chodu akýkoľvek proces, čokoľvek z Registrov odstrániť (prideliť si povolenia...), navyše mám zálohu obrazu Win deň po dni...
Lenže aj šikovný používateľ občas naletí a občas ani nevie, odkiaľ prišla rana - tri skúsenosti z posledného týždňa:
1 - s niečim skúšaným sa BEZ AKÉHOKOĽVEK upozornenia alebo otázky nainštalovali dva "čističe" a nešlo sa ich zbaviť - odinštalácia jedného inštalovala druhý - a naopak

2 - Namiesto softu sa zo Softpedie inštaloval bordel - soft vôbec.
3 - namiesto play.google.com drzo naskakovala táto stránka:
http://p7nzz . rewardzone.panwool . eu/ (medzery okolo bodiek naschvál...)
EDIT:
Pred časom som na diaľku (~150km

) čistil kompík - jedna odinštalácia (zdanlivo) vzala zo sebou jeho fotky, dokumenty...atd.
Tri dni sme to zachraňovali na externý HDD - nakoniec príčina bola v UMIERAJÚCOM HDD !!! - Do týždňa zblbol celkom - jeho predajca mu ho bezplatne vymenil...pár dní po záruke s tým, že podľa množstva chybných sektorov musel umierať už dávnejšie