Boze... ja som kus ...

Mna vôbec nenapadlo dat to do callbacku..Hlavne ze som nad tym stravil cele poobedie..

Diky moc shaggy... Tu je aspon dôkaz o tom, ze chyba byva zvycajne medzi stolickou a PC
No mam este dalsiu skôr teoreticku otazocku. Povedzme ze mame vypisany zoznam tovaru. No a chcel by som, aby po kliknuti na nazov tovaru sa mi zobrazili vsetky informacie o tomto tovare vratane obrazka, hodnotenia navstevnikov/kupujucich/, hlasovania a pod. Zaujimalo by ma, ci to mam riesit tak, ze po kazdom kliknuti na polozku/tovar/ pouzijem tu funkciu load a teda zakazdym budem nahravat data zo serveru, alebo to mam riesit nejako cez polia a potom uz len v JS budem pracovat z tymi polami.. Ta prva moznost mi pride lepsia elegantnejsia, ale nevyhodou sa mi zda, ze zakazdym budem robit dopyt na server..Ta druha moznost zasa nebude taka zataz na server ale samotny kod bude rozsiahlejsi a komplikovanejsi. Vzhladom na to ake vsetky data potrebujem zobrazit... Mohli by ste mi prezradit vas nazor, resp. co by bolo vhodnejsie pouzit?? Dakujem za kazdy tip.