Zdravím Vás. Notebook síce šlape ako má, ale o počítači starom cca 8 rokov(už keď sa kupoval to bola slabota) sa to povedať nedá. Takže treba upgrade a rovno nový pc. O radu prosím, len pri bedni, periférie a monitor už mám poriešené. Moje požiadavky na comp: kancelárska robota, net a ďalšie základné veci. Dôležité je, aby boli veci načítané rýchlo, teda by som asi poprosil aj SSD disk. Do rozpočtu zahrnúť aj OS. Asi to bude Win 8. Nevyznám sa moc, ale procesor by mi asi stačil aj takýto:
http://www.tichepc.sk/Intel-Pentium-G21 ... =001001156 , či kvôli budúcnosti, alebo lepšiemu pomeru cena/výkon sa oplatí ísť do niečoho iného? RAM 4GB, VGA stačí integrovaná v procesore, doska nejaká základná, zdroj radšej o pár eur kvalitnejší aby nehučal, pri cenách HDD kľudne 1TB a skrinka niečo normálne. CD/DVD riešiť netreba. Rozpočet do 400e aj s OS (prípadne ak sa presiahne nevadí), obchod nejaký spoľahlivý, kľudne nech je o pár E na súčiastku drahší. Skladať si to budem sám, aj keď s tým skúsenosti nemám, na nete je veľa pomôcok. Ďakujem Vám za rady