Zdravim chlapci. prvy krat som si kupil ovladac. a uz som si to dajak nasiel mam asi DOUBLE INPUT cize ked stlacim STICK do prava tak preskoci mi jednu zlozku a prejde na to druhe.. a robi mi to furt.. Vedeli by ste mi stym pomoct?
nie uz od 11tej skusam hocico... ale v CS:go mi bralo vsetko v pohode po jednom a chlapci to len vo FIFE.. jak by mi bral 2 ovladace NARAZ. bo tam svieti aj modra aj cervena a ked si chcem vybrat jeden tym tak oby dva ovladace sa mi premiestnia na jednu stranu... to sa neda vypnut???
Teší ma, že si spomenul taký nedôležitý detail až teraz. Fifa má rôzne problémy, toto je jeden z nich. O ktorú verziu presne ide? Hľadal si o danom bugu čokoľvek na google? Tých linkov s potenciálnymi riešeniami je vcelku dosť...
uz som vsetko prehladal. a nič.. nikto nic nevie tak mi to robi aj v 15,16,17ke ... jak keby som mal pripojene 2 ovladace na jeden ovladac a preto mi to bere 2x vsetko
oka chlapci uz som to vyriesil ale mam tu dalsi problem... ked hrajem hry s ovladacom tak fraps mi ukazuje ze mam 60fps ale ked sa na to pozeram tak mam asi 5 6 FPS..... ked hrajem BEZ ovladaca tak hra mi ide plynule 60fps... Scim to bude asi?