moja priatelka ma tiez lumiu 710 a taktiez jej zmizol Xbox Live , bude to asi dosledkom toho ze ked som jej registroval live ucet dal som slovensko , treba to znova registrovat a nastavit anglicko alebo USA , ja mam lumiu 800 a vsetko mi funguje ako ma , pri registracii som uviedol anglicko, dalej v nastaveniach oblast + jazyk treba mat nastavenia takto : jazyk zobrazeni - cesky , mistni format - slovenstina , mistni nastaveni systemu - anglictina spoj.kralovsto a jazyk prohlizece a vyhledavani tiez anglictina spoj.kralovsto , mne tak xbox live funguje bez problemov , priatelke som to este neskusal nastavit spat kedze jej to nechyba ,
_________________ PC: 27" HP All in One 27-N103NC - 4th Generation Intel® Core™ i7-4785T CPU 2.20 GHz , 8,00GB DDR3, 120GB SSD Patriot + 2,5" 2TB Maxtor (Samsung) M3 Portable HDD KEYBOARD/MOUSE: Microsoft Wireless Desktop 800 USB CS/SK OS: Windows 10 Home x64 PHONE: Samsung Galaxy S10+ White 128GB TV: Samsung LED SMART TV UE40ES5500 CONSOLE: Xbox One 500gb |