[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.05.10
Prihlásený: 10.08.15
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
NapísalOffline : 10.02.2012 17:40 | WP Problém

Zdravím. Prosím Vás, dostal som za úlohu naprogramovať dizajn do WP, to sa mi podarilo no žiadajú tam aj panel, v ktorom bude vyťahovať články z určitej kategórie. Neviem ako spraviť presný vyber.
Kód:
      $sql = mysql_query("SELECT * FROM wp_posts WHERE post_status='publish' AND post_type='post'");
      while($data = mysql_fetch_array($sql))
      {
      echo "<a href='".$data['guid']."'>".$data['post_title']."</a><br />";
      }


-no potrebujem to vypísať len z určitej kategórie, viete mi prosím poradiť ako nato? Najlepšie priamo cez kód, nech to jasne vidím. A ešte otázočka v ktorom súbore sa dostanem k zobrazeniu príspevkov na úvodnej stránke? Potrebujem tam spraviť isté html zmeny. Ďakujem pekne každému kto pomôže alebo si aspoň prečíta tento príspevok. Ostávam s pozdravom


Offline

Užívateľ
Užívateľ
WP Problém

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 11.02.2012 14:28 | WP Problém

takto sa vo WP nepracuje!!! tu mas opoved ...

http://codex.wordpress.org/The_Loop

// pridané po 41 sekundách od posledného príspevku

a na druhu otazku index.php

http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.05.10
Prihlásený: 10.08.15
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
Napísal autor témyOffline : 12.02.2012 13:19 | WP Problém

Ďakujem ti. Ten prvý problém som vyriešil no stále neviem nájsť príslušný súbor k tomu zobrazeniu na hl. stránke, keď si v téme pozriem index.php tak tam to zobrazuje tj. keď napr odstránim toto: <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?> tak proste mi nič nezobrazí no práve to že zkade berie toto ----> potrebujem vedieť aby som to mohol upraviť.

ďakujem za pomoc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
WP Problém

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 12.02.2012 14:04 | WP Problém

v teme mas index.php (wp-content/themes/tvojatema) ... postni sem kod, stacit ti bude ak to vymazes a vlozis tam kompletny loop ..


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.05.10
Prihlásený: 10.08.15
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
Napísal autor témyOffline : 12.02.2012 15:25 | WP Problém

tu je ten kód, no a potrebujem to tak, nech tam vlastne zobrazuje všetky príspevky akurát s tým, aby som si ich vedel nastylizovat. Ďakujem ešte raz

Kód:
<?php
/**
 * The main template file.
 *
 * This is the most generic template file in a WordPress theme
 * and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
 * It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
 * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
 * Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
 *
 * @package WordPress
 * @subpackage Twenty_Eleven
 */

get_header(); ?>

      <div id="primary">
         <div id="content" role="main">
            <div><a href='#'><img src='./wp-content/themes/twentyeleven/images/indpict.png' alt='indobr' style='position: relative; display: relative; top: 10px;left: -20px;' /></a></div>
         <?php if ( have_posts() ) : ?>

            <?php twentyeleven_content_nav( 'nav-above' ); ?>

            <?php /* Start the Loop */ ?>
            <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

               <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>

            <?php endwhile; ?>

            <?php twentyeleven_content_nav( 'nav-below' ); ?>

         <?php else : ?>

            <article id="post-0" class="post no-results not-found">
               <header class="entry-header">
                  <h1 class="entry-title"><?php _e( 'Nothing Found', 'twentyeleven' ); ?></h1>
               </header><!-- .entry-header -->

               <div class="entry-content">
                  <p><?php _e( 'Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.', 'twentyeleven' ); ?></p>
                  <?php get_search_form(); ?>
               </div><!-- .entry-content -->
            </article><!-- #post-0 -->

         <?php endif; ?>

         </div><!-- #content -->
      </div><!-- #primary -->

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
WP Problém

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 12.02.2012 15:30 | WP Problém

no ono ti to nacita subor content.php a podla post formatu ti ho vypise... ak v tom chces mat menej suborov daj si priamo loop do index.php odstran toto <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?> a daj tam namiesto toho napriklad <?php the_title(); the_content(); ?>


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.05.10
Prihlásený: 10.08.15
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
Napísal autor témyOffline : 15.02.2012 17:44 | WP Problém

don jebot píše:
no ono ti to nacita subor content.php a podla post formatu ti ho vypise... ak v tom chces mat menej suborov daj si priamo loop do index.php odstran toto <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?> a daj tam namiesto toho napriklad <?php the_title(); the_content(); ?>


hey jasné, Ďakujem moc si mi pomohol. No ešte jedna otázka a dizajn už konkrétnej stránky je v ktorom súbore zasa? ako hentam odkazoval na content.php tak teraz mám na mysli už keď si pozeráš nejakú tú p teda napr. ?p=42 Díki ešte raz


Offline

Užívateľ
Užívateľ
WP Problém

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 16.02.2012 8:02 | WP Problém

no ak je to stranka tak page.php ak uz post tak single.php podla temy ved tuto to mas .. http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.09.12
Prihlásený: 29.07.13
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
Bydlisko: Nové Mesto ...
Vek: 45
NapísalOffline : 15.09.2012 15:06 | WP Problém

Už je to asi zbytočné, ale na to, aby sa vypísali posty z konkrétnej kategórie, existuje fungujúci plugin:

http://www.intechgrity.com/wp-plugins/w ... ss-plugin/

Nielenže sa vo widgete nastaví konkrétna kategória, ale aj počet postov, ktorý údaj z neho a hlavne možnosť zobraziť post s obrázkom.


 [ Príspevkov: 9 ] 


WP Problém



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

170

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

759

23.03.2009 10:41

FERDA23

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2211

26.04.2012 11:14

netpeter77

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

368

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

967

14.06.2008 10:36

$ph!nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s HDD / Problém s bootovaním

v Pevné disky a radiče

4

313

22.02.2013 14:08

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém?

v Pamäte

17

957

05.01.2009 20:21

KingTommy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Antivíry a antispywary

4

508

31.07.2008 19:10

dedko45

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem !

v Operačné systémy Microsoft

1

425

07.08.2008 14:49

zmija31

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem?

v Ostatné

2

414

26.03.2009 19:27

Ominous

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Problem

v Operačné systémy Microsoft

11

1770

17.11.2008 8:20

driver144

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Počítačové hry

9

532

12.09.2009 9:28

Dicktafon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem???

v Intel - Integrated Electronics

4

433

12.12.2008 14:27

Atrix24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Ostatné grafické karty

4

211

30.10.2013 14:12

PanMod

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v ATI/AMD grafické karty

2

344

18.11.2009 20:03

poiuz

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém

v Intel čipové sady

5

801

23.07.2007 20:23

Gigabyte-M



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF