Nedávno jsem si stáhnula WMP 7.0, ale na něm mi některá videa nejdou. Moje videa ve formátu MPEG jdou v pohodě, ale např. u AVI jde jen zvuk, nebo někdy to píše, že se nepodařilo připojit.
Poraďte mi prosím co s tím.
Podle mě taky chybí jen kodeky. Win98 možná po instalaci potřebujou restart.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
Mozes sa pozriet aj na stranku Microsoftu do sekcie download a zvolis si cast Windows media player.Su tam kodeky aj pre 7 radu prehravaca.Ale je dost mozne ze to bude chciet vyssiu radu playera,aspon 9...ta ale pod win98 asi nepojde.
A hlavně že mně po otevření naskočilo upozornění, že je to jen pro Windows 2000/XP/2003.
Pak je stále nemáš nainstalované. Zkus si stáhnout balík kodeků All in 1, ten by měl jít i na Win98. http://www.codecpack.com/
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
Tak já mám také Win98SE, WMP nemám vůbec a používám PowerDVD_5. Samostatně mám nainstalovaný DivX_5.x.x.
Ten WMP_10 samozřejmě pro Win98SE nelze použít. Nekompatibilní. Takže se za radu omlouvám, netušíc, že používáš dobrý a osvědčený OS Win98SE.
je to kodekama..ale ten WMP10 bych stahnul ale zase 98ky nevim ale jako kamos to na 98 rozjel ale sekalo se mu to jak ....
_________________ FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 1536 - Dead, Bad Dead Acer TravelMate 5742G - NoDead, new father Acer Aspire V5-573G - Dead Acer Aspire V13 - Dead
je to kodekama..ale ten WMP10 bych stahnul ale zase 98ky nevim ale jako kamos to na 98 rozjel ale sekalo se mu to jak ....
To už asi bylo imho věcí procesoru.