Gaaspi píše:
Ved to som ako prve hladal. Čo mám CD k doske originál čo som k tomu dostal, tam sú aj drivery na zvukovku a grafickú ale na USB som nenašieľ a fakt je to katastrofa lebo mi 700MB súbor kopíruje pól hodinu. Kde sa ešte dajú zohnať také ovládače? Je to Acer Travel Mate 2430.
na webe vyrobcu booku ich potahas. Ak nezaberie, tak mozes mat problem s tymi ostatnymi vecami, ako som pisal.
Gaaspi píše:
A druhá vec je problém lebo mi v rohu pri hodinkách dáva ten kľúč že 30 dní do aktivácie a keď kliknem že aktivovať chce sa napojiť na net. Ale ja doma pripojenie nemám. Tak ako sa to ešte dá?
mas tam na vyber aktivaciu po telefone. vyskusaj vsetky moznosti a citaj. je tam vsetko popisane.
Gaaspi píše:
A k tomu Service Packu: Mne by ani nechýbal, len tie programy to stále pýtajú. Ináč sa to nedá riešiť? Musím si u niekoho kto má net stiahnúť tie service packy na usb klúč a nainštalovať si to. Ináč sa to nedá riešiť s tými programamy?
ked je program tak spraveny, tak to bude vyzadovat aj ked sa na hlavu postavis. inac nemas garantovanu jeho funkcnost, ak by si to aj nejak oblbol. Neries a ponahadzuj SP.