Zdravím.
Nainštaloval som si OS Windows Vista Ultimate 32 bitovú verziu. Vlastním grafickú kartu Sapphire Ati Radeon X1600 Pro AGP verziu. Na Viste sú najnovšie aktualizácie a ostatné zaraidenia fungujú správne.
Pri zariadení mojej VGA mám výkričník. Nainštaloval som preto ovládače pre grafickú kartu od Ati verzie 7.12. Po úspešnom nainštalovaní a reštartovaní a nalogovaní som dostal chybovú hlášku typu:
Kód:
No Ati Driver is installed, or the Ati Driver is not function properly. Please install the ATI driver appropriate for your ATI hardware
Ďalej som si pozrel aj DxDiag v ktorom nevidím nič v karte zobrazenia okrem rozlíšenia monitoru. V núdzovom režime Vista zobrazuje kartu správne a oznamuje správnu funkčnosť ale aj tak nespustí CatalystControlCenter a vypíše tú istú chybu. V normálnom režime sa stále stretám s tou istou chybou. Pozrel som v Správcovi zariadení na informácie a ten detekuje chybu.
Kód:
Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Software ovladače zařízení byl úspěšně nainstalován, ale software ovladače zjistil problém při pokusu o spuštění zařízení. Kód problému je 43.
Preinštaloval som ovládače ba dokonca aj inštaloval staršie a osobitne no nič. Vždy sa dostanem na tú istú chybu. Upozorňujem, že karta je v poriadku a pod Windows XP SP2 + posledné aktualizácie funguje správne bez chýb.
Stretol sa niekto s takýmto problémom? Dá sa to nejako riešiť?