mam win 8 a robi mi to od vcera, mala som notas v oprave ale ked som ho priniesla domov nerobilo to ...asi az ked som nieco postahovala z netu...a ako sem vlozim sceen?
Takže nemáš originál os čo? Buď ty alebo niekto kto mal k NB prístup použil aktivátor a neskôr zmazal súbor... Správca úloh - spustenie - a tam zruš danú vec.
dala som notas do opravy, lebo mi odisiel hard disk a aj ked bol este v zaruke nemala som zarucny k nemu...este ma nahovorili aby som si dala ssd disk ale myslela som, ze tam ostane orig os
Ale v servise ak bol original operacny mali toto dodrzat, ak si tam mala origo win, to je co za servis? To uz aj v servisoch pouzivaju cracky?
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Nejaký amatéri. Ideálne ak máš v okolí / rodine niekoho kto sa vyzná v PC nech ti to preinstaluje na originál, vravíš že tam bola 8, tá má key ukrytý v biose takže sa to da zachrániť (snáď).
No osobne by som nabehol do toho servisu a minimalne reklamoval... ak tam bol origo win8 key je v biose ako uz napisal kllr007 a musel byt rozbehany ako origo a nie ako warez... kreteni
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie