ano Existuje SKpre Vistu kedže SK win neexistuje aj ten je s balikom SK a pre Win7 neviem o tom že by dalo použit.
ak sa myilim v tom SK verziach tak sa ospravedlnuej m pri XP to bolo tak
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Ešte niečo. Chcem nainštalovať win 7 cez virtual PC 2007 ale nejako sa mi nedarí. Ide to strašne pomaly. Aj keď nainštaluje tak sa nedaju nainštalovať ovládače. Alebo sa to tak nerobí? Poradte.
odporucam ak nieco chces fakt vyskusať tak na ostro na disk a nie na virtual aj ja som skusal virtualne ale sekalo to ale naostro mi ide lepsie ako XP
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
tak si treba dockat....inak mne sa stala taka zvlastna vec s win7.Nainstaloval som vedla visty a behom 2 dni mi zmyzlo aero a mal som vyzor ala win 95 a ciernu plochu a vsade ze test build 6001:)...tak som musel vsetko naformatovat a nainstalovat novu vistu....dobre nie?
no shiro ma pravdu.....ja som ju mal vo virtuale asi 10 hodin a na druhom disku asi 2 dni a z toho som s nou robil asi 3-4 hodiny....a to po EN viem ako -tak:)
ten kto už viac pracuje s OS Windows tak to už vie aj spamäti kde co ma hladať.
a to može byť aj po spanielasky napisane tam