cawte,
mam taky problem mam strasi ntb acer. v cera som si donho vecer daval veci, kopiroval a tak a rano ked som ho zapal mi to davalo nejake opravy SW alebo co to bolo oprava windowsu a vypol som ntb pocas toho(gombikom), no nasledne po tom ako som dal start ntb naskocilo bootmenu .. atd.. potom na vyber (start noramly wind, safemod. etc.. ) dal som start normaly windows nacitalo .. a po konci nacitania ostala cierna orbazovka. a nic nejde robit.. skusal som aj safemod.
... no moja prva nadej bola ze live Cd linux mint sa dostanem do HDD a zalohujem si to no .. spravil som ansledne som preisntaloval wind asi pred 10min.. a naisntaloval som par driverov.. restartol som pc.. znova som nasintaloval nieco pc nesiel restartovat ani nic tak som ho vypol (gombikom) .. a znova mam to iste loadne OS.. a cierna orbazovka zas nejde ani Safe mod ani nic.. pls help.. som zufaly
// pridané po 6 minútach od posledného príspevku
Mozno jedna z potrebnejsich informacii este vam pomoze ze disk je na particie C, D boli uz tak pred tym ... a preinstaloval som len tam kde bol OS, a po nainstalovani OS... mi system ukazovalo na (D:) a (C:) bolo to co rped tym bolo tusim (D:)
|