DObry den, chcel by som poprosit o radu,
preinstaloval som si WinXP a potrebujem ho samozrejme aj aktivovat, avsak na skrinke sa mi casom roztrhla nalepka so seriovym cislom, chyba mi posledne 5-cislie, da sa to nejako zistit? Mozem niekde na microsofte poziadat o overenie a znovu vydanie serioveho cisla?
Program trebarz SIW ked spustíš vo windowse tak ti ukáže KEY
skúsil som ale nepomohlo, teda ukázalo mi , že systém je aktivovaný (pritom nie je ), ale tak či tak, žiadny product key mi neukázalo asi robím niečo zle..
skúsil som ale nepomohlo, teda ukázalo mi , že systém je aktivovaný (pritom nie je ), ale tak či tak, žiadny product key mi neukázalo asi robím niečo zle..
Hovoríš do vetra, nič si neskušal, SIW
//premazane zneuzitelne informacie (jtbs)
Kódy ukazuje aj Aida (Everest). Tie kódy si mal zisťovať ešte pred inštaláciou, dalo sa to poriešiť zálohou jedného súboru. Ako si to nainštaloval keď nemáš kódy ?
Hornak dávať sem kódy tvojho softvéru nie je veľmi rozumné, aby ti nevyskočila čierna obrazovka .
To sa nestane z tov obrazovkov lebo ja mam obraz disku, obnovenie mi trva 10 min a už nemusím nič aktivovat lebo obraz je vytvorený po aktivácii, mám orginal W7 HP SK 32bit