Wifi routerZdravim Potreboval by som WIFI router. Pripojit chcem notebook - samozrejme bezdrotovo cez wifi. Pripojenie vlastne je vlastne wifi na streche a cez kabel do sietovej karty (Ak tomu dobre chapem tak cez ethernetovy kabe)... Vdaka http://www.alza.sk/asus-rt-g32-d118681.htm napríklad naklonuješ len MAC adresu sietovky kompu na WAN port a jeto... no pockat, co vlastne potrebujes? Chces to mat ako repeater? nie on ma wifi providera asi a ide mu z AP v klient mode LANka do PC a on si z toho chce spraviť ešte aj doma wifi,repeater mu moc nepomôže,nakoľko by sa mu znížila rýchlosť...tak som pochopil ja... najjednoduchsie je ked nam to sme nakreslis skicarom ako to mas a potom ako to chces mať dve obrazky aby sme chapali co potrebujes presne Takto páni. Osobne mám doma T-com a s tým ovislink modem/router... Toto je ale pripojenie (u rodičov) asi najviac aj rozsirene - proste na streche bytovky je wifi antena, z ktorej ide do domacností kabel, ktory sa pripoji do LAN v PC ( ja si len zadam IP, DNS...) Chcem to len dalej postupit cez wifi do notebooku - bezdrotovo... Takze sa preistotu pytam co bude vyhodne kupit, kedze do tychto veci az tak nevidim... takže platí to čo som napísal ako prvé...kúpiť router,naklonovať MAC adresu (pre istotu) a jeto... Vďaka... ...
Wifi router |