Wifi RouterAhojte , potreboval by som poradiť ohľadom kúpi wifi routeru ktorý musí spĺňať : veľmi veľký dosah signálu cez hrubé steny , obstojná rýchlosť pri nízkom signáli a aby sa na router môhlo pripojiť viac než 40 ludí (mob. zariadení) . A za celkom adekvátnu sumu . Viete o niečom ? definuj co je adekvatna cena podla mna to bude chcet tak za 20, max 30e:)) 100€ ? 100 je taky dobry zaklad. ked to tak zdvojnasobis, tak to zacne byt realne. to som vedel aj bez teba ... na to som tu aby som dostal odporučania na lacnejší produkt .... https://www.alza.sk/asus-rt-ac87u-red-ac2400-gigabit-router-d3805730.htm?kampan=adw3_sietove-prvky_asus-rt-ac87u-red-ac2400-gigabit-router-151109-nm145o7&gclid=CjwKEAjwgo6_BRC32q6_5s2R-R8SJAB7hTG-M81k_PR9qFazN10DjYo4rmzr-IqgLlBeUOD_0mVTlBoCmjbw_wcB Ahojte , potreboval by som poradiť ohľadom kúpi wifi routeru ktorý musí spĺňať : veľmi veľký dosah signálu cez hrubé steny , obstojná rýchlosť pri nízkom signáli a aby sa na router môhlo pripojiť viac než 40 ludí (mob. zariadení) . A za celkom adekvátnu sumu . Viete o niečom ?Potrebujes aj podporu ADSL/VDSL napriklad? Ci iba wifi router? ADSL , nieje k potreba stačí obyčajný wifi router ktorý ma celkom dobrý dosah ... Skus si po sebe este pred odoslanim prispevku precitat, co napises..Uvedomujes si, ze silny signal z routera Ti vobec nemusi zarucit spolahlivu komunikaciu s ostatnymi zariadeniami? Nebolo by lepsie riesenie umiestnit este na vhodne miesto(-a) napr. stropny Access Point?Co sa tyka poctu klientov, jeden zakaznik ma Asus-y RT-AC51U v mobilnych ucebniach, tych 25-30 notebookov zvladaju spolahlivo.. Takze vykonnejsie modely by so 40 zariadeniami vobec nemali mat problem.. možno by bolo výhodnejšie kúpiť dva routre a každý dať na iné miesto čo myslíte si o tomto ?? https://www.alza.sk/asus-rt-ac87u-ac2400-gigabit-router-d2170395.htm?catid=18843092 ze je to veelmi dobry router Potiahne to cca 30 m , medzi tým strašne hrubé steny ? dá sa to nejako zistiť aj podľa aktualneho rutera kt. nema dostatočný signal ? Určite už vieš ,kam chceš umiestniť nový router.Tak si na to miesto umiestni nejaký router a otestuj si dosah signálu orientačne.Možno kvôli tým hrubým stenách a hlavne , ak nevieš ,čo je v nich , budeš musieť použiť ,ešte jeden router na zväčšenie dosahu wifi.Ale ,ako hlavný router ,môže byť. ono dosah si nejak extra nepolepsis drahsim routrom, kedze na to je norma, ze ako silno moze ziarit, a aj omnoho lacnejsie routre uz ziaria na maximum normy... Toto je aktuálny ... http://access-pointy-routery.heureka.sk/tp-link-tl-wr741nd/?ppcbee-adtext-variant=Bez+slevou&gclid=CjwKEAjwjqO_BRDribyJpc_mzHgSJABdnsFWIQkNUYBOC0K6SnnNW9jyYPlFJf3kYd-02yTV4nO3uRoCkrbw_wcB#ng:6038962e0a5bd2b4819aaa8216e9e473 Uvedomujes si, ze silny signal z routera Ti vobec nemusi zarucit spolahlivu komunikaciu s ostatnymi zariadeniami?Stale neviem, ci si sa nad tym zamyslel..A po druhe - nemusis davat vsetko do spoilerov.. Nechcem zbytočne zabrať miesto s dlhými odkazmi .... Co sa tyka poctu klientov, jeden zakaznik ma Asus-y RT-AC51U v mobilnych ucebniach, tych 25-30 notebookov zvladaju spolahlivo.. Takze vykonnejsie modely by so 40 zariadeniami vobec nemali mat problem.. Samozrejme že to zvládne ale to je uzavretá miestnosť zo 4 stenami kde je vo vnurti 40ntb .. ale ja tu mám 30 metrovu chodbu a každé 3m hrubu stenu ... v jednej miestnosti to je jedno, to sme aj na dlinku dir 600 hrali 40ludi CSko cez wifi ale 30metrov a 10 hrubych stien to je bez sance, budes musiet pouzit viac routrov, a idealne ich poprepajat kablom ...a aby sa ...
Wifi Router |