W8.1 - 100% Disk usageMal tu uz niekto podobny problem? Predvcerom som si rozbalil notebook (Lenovo z50-70) , nainstaloval OS, nejake programy a dnes rano to islo akosi velmi pomaly tak som pozrel na spravcu a disk je vytazeny na 100% stale. Presiel som dost prispevkov na kadeakych forach ale nic co som skusal nefungovalo.skusal som: vypnut Superfetch a Windows SearchWindows defender vypnuty (mam avg)prenastavit virtualnu pametuz mi to lezie na nervy, budem vdacny za nejake tipy.. Skús WIN +R (spustiť) perfmon /res a tam na záložke Disk pozri procesy, ktoré práve pracujú s diskom (pri HDD chvíľu trvá, kým nabehnú všetky). no tak nakoniec to je torrentom (pouzivam uTorrent), fakt som si myslel, ze to je nejakymi procesmi, ktore prebiehaju na pozadi.. ale preco utorrent vytazuje disk na 100%? na stolnom pc ho pouzivam a je to ok. Moze to byt aj tym, ze mam len jednu particiu C:/ ? Akú máš verziu μT? Skús najnovšiu 3.4.2 (b.32239)Počet partícií nie je dôležitý, ide o fyzické vyťaženie disku ako komponentu. http://i58.tinypic.com/hrf1nr.png no tak ja uz neviem co to moze sposobovat, mal som najnovsiu verziu μT teraz som skusal aj bittorrent ale nakoniec to vobec nebude sposobene tym.z toho monitoru disku tam nie je vela procesov co vytazuje disk do takej miery aby som mal 90-100% usage./dam skontrolovat disk od virusov ale nemyslim si, ze to je tym.// Spojený príspevok Pon 07.07.14 21:46vyriesilo sa to samo, najskor Windows Updates vytazovali zapis na disk, prebehli vsetky aktualizacie (pravdepodobne) a disk uz facha aj po starte na max 10% ) tak po viac ako mesiaci to tu mam zas a podla mna to bude torrent clientom. Mam celkom rychly internet, 8-9mb/s to zvladne (antik) ak je dostatok seederov. Co ak disk nestiha zapisovat ? Moze to byt pricina mojho problemu, zatazenie 100% disku ? Ono tych 100% je tam vlastne len na zaciatku stahovania a potom to sem tam nahodne vyskoci.. predpokladam, ze disk je sata3.. problem je s tym Lenovom z podpisu tento problem som mal aj ja - Vyriesil som to tymto:I fixed uTorrent 2.2.1 by selecting Pre-allocate all files in Preference -> General. Might work for other versions as well but I haven't tested.+http://i.stack.imgur.com/tmjUo.pngOdvtedy sa problemy nevratili.Samozrejme verzia 2.2.1 Ja mám podobný problém, podľa mňa to bude Antimalware service. Mám aj uTorrent, ale pri tom som si nevšimol, že by zaťažoval disk pokiaľ nič nesťahuje. tento problem som mal aj ja - Vyriesil som to tymto:I fixed uTorrent 2.2.1 by selecting Pre-allocate all files in Preference -> General. Might work for other versions as well but I haven't tested.+http://i.stack.imgur.com/tmjUo.pngOdvtedy sa problemy nevratili.Samozrejme verzia 2.2.1hadam to pomohlo ale az cas ukaze, zatial vdaka za dobry tip Zdravim, problem sa samozrejme vratil, neviem preco sa to stava len na windows 8.1 (na 7 to bezalo aj beha bez problemov) ale vyriesil som to inym torrent clientom (QbitTorrent), nastavenim Affinity (pocet jadier, ktory sa vyuziva. Vyuzivali sa vsetky 4, zaskrtol ...
W8.1 - 100% Disk usage |