Zdravim,
prosím Vás mam taký problém a dosť ma to serie. Testoval som včera grafiku bratrancovu (RX 480 či 580) nahodil som do PC vymenil ju za moju R9 280X. 1) najprv nešiel pustiť PC na mojej doske svietila ledka že BOOT problem... nvm prečo ale asi po 3 reštarte sa mi to podarilo... bolo to zvláštne grafik usom menil už 100-krát a nikdy nič toto boo prvý raz
ale tak ok otestoval som všetko frčalo v poriadku a ked som chcel nahodiť s5 moju graifku zas ten istý problém (to už som rozobral celý PC a rovno aj vyčistil ked som bol v tom poskladal ho s5 a všetko zasa šlo na 100%). Ale tak nejak sa mi od včera pri načítaní pár webových stránok strašne zahltí procesor... mam otvorený len prehliadač so 4-5 oknami a ono mi to zožerie 60-80% výkonu procesora... akože nechápem vôbec prečo, paadoxne pred tým mi všetko šlo v poriadku. Myslel som si, že to je aktualizáciou adblockera lebo vraj reklamy veľa žerú... ale paradoxne na starom NTB (9 ročnom s linuxom kde je Core 2 duo mam otvorené tieto isté stránky + ešte asi 7 dalších... a ako bez problémov všetko ide a CPu využité tak na 30% a tam to chápem lebo je to stará šunka už....) v skratke... neviete niekto poradiť čo sa mohlo s tým do prdele stať že náhle mi tak vyžiera CPU? (vyžiera ho iba web browser)
_________________ GamingPC: CPU: Ryzen 5 9600X Cooling: ROG STRIX Ryujin 240 GPU: Sapphire Nitro+ RX 9070 XT OC 16GB MB: ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32 Trident Z5 RGB Black SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500 GB, Samsung 860 EVO 1 TB, WD Black SN750 NVMe SSD 1 TB, Samsung 990 EVO Plus 2 TB HDD: WD Black 1 TB Case: be quiet! Pure Base 500DX Black Periférie: Monitor: 27" ASUS ROG Strix XG27AQ HDR (1440p, 170Hz) + 27" DELL ALIENWARE AW2724DM Myš: ASUS ROG Gladius III Wireless + ASUS ROG Keris II Ace Klávesnica: ASUS ROG Claymore II (PBT/RXRD) – US Slúchadlá: ASUS ROG STRIX GO 2.4 + ASUS ROG Delta II Reproduktory: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000 Daily life: Telefón: Samsung Galaxy S23 256GB TV: 55" LG OLED55C11 |